Pages

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

"Αποκλειστικός σκοπός μας είναι η έναρξη λειτουργίας του νέου αεροδρομίου Πάρου"



Από το γραφείο Δημάρχου Πάρου Μάρκου Κωβαίου εκδόθηκε σήμερα 4/3/2015, δελτίο τύπου σχετικά με το νέο αεροδρόμιο του νησιού. Ακολουθεί το δελτίο τύπου...


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Πάρος, 04 Μαρτίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την πρώτη μέρα που οι Παριανοί Πολίτες μας εμπιστεύτηκαν την διακυβέρνηση του Δήμου Πάρου, θεωρώντας ότι η έναρξη λειτουργίας του νέου αεροδρομίου θα επηρεάσει την οικονομία του νησιού, αναλάβαμε πρωτοβουλίες προς τον σκοπό αυτό.
Στην προσπάθεια αυτή έγιναν συναντήσεις με φορείς και υπηρεσίες, χωρίς να υπολογίσουμε το πολιτικό κόστος, προκειμένου να εξεταστούν εναλλακτικές λύσεις αφού σαφώς η κατασκευή του αεροδρομίου και η έναρξη λειτουργίας του δεν αποτελεί αρμοδιότητα του Δήμου.
Διαπιστώσαμε ότι κατά το παρελθόν έχουν γίνει λάθη και παραλείψεις τις οποίες ουδέποτε αναδείξαμε γιατί αποκλειστικός σκοπός μας είναι η έναρξη λειτουργίας του νέου αεροδρομίου με οποιοδήποτε τρόπο.
Δεσμευόμαστε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια σε συνεργασία με τους φορείς του νησιού ώστε να πετύχουμε την έγκαιρη ολοκλήρωση του μεγάλου έργου για το νησί μας.


2 σχόλια:

  1. Επειδη το μονο που κανατε ητσν να τρεξετε να βγαλετε φωτογραφιες μηπως γινει το εργο και δεν εισαστε στο καδρο ως γνησιοι μαιντανοι, δεν μας λετε και τις πρωτοβουλιες και να αφησετε τσ παρσμυθια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕ 80 %ΘΑΒΓΕΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες