Pages

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Πρωτάθλημα μπάσκετ Πάρου - Αντιπάρου: Η έκπληξη από το Λιμεναρχείο



Μεγάλη έκπληξη χτες στο ΕΠΑΛ... με το Λιμεναρχείο να εκμεταλλεύεται τις 2-3 απουσίες των Anorymous B.C. και να επιτυγχάνει μία επιβλητική νίκη με 35-54 αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο και ομαδικό μπάσκετ!

Μεγάλη νίκη και για το Νηρέα, ο οποίος κατέβασε 6 άτομα και επικράτησε με 56-48 της Αντιπάρου, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα. Οι φιλοξενούμενοι -μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Drink Team- τα βρίσκουν σκούρα εκτός έδρας με τους ισχυρούς αντιπάλους...


Το σημερινό πρόγραμμα
Σε φουλ ρυθμούς το PABL!!! Ντέρμπι ουραγών σήμερα στη Μάρπησσα με τις δυο ομάδες να αναζητούν διακαώς την πρώτη τους νίκη.... (Αν και οι Κονιόρδοι ευτύχησαν να έχουν ήδη μια στα χαρτιά!).
Δυνατό αναμένεται και το βραδινό παιχνίδι, με την Αντίπαρο να προέρχεται από ήττα και τους Ασυγκράτητους που συνεχώς ενδυναμώνονται να ελπίζουν σε έναν σημαντικό Άσσο!!!



2 σχόλια:

  1. Με χαρά βλέπουμε ότι το Parospress ασχολείται με το Πρωτάθλημά μας! Για εμάς η φετινή διοργάνωση - το μεγαλύτερο τουρνουά μπάσκετ στις Κυκλάδες(!!!) - είναι μία γιορτή και προσκαλούμε όλους τους πολίτες Πάρου & Αντιπάρου να συμμετάσχουν (έστω ως θεατές) σε αυτή, αφού σκοπός μας είναι η άθληση και η ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων με σεβασμό στους κανόνες και τον αντίπαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το Πρωτάθλημα μπάσκετ Πάρου - Αντιπάρου όσο υπάρχει η ενημέρωση (σωστή, αντικειμενική πιστεύουμε) από την δική σας πλευρά. Καλό κουράγιο και καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες