Pages

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Επιστρέφει αύριο στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια το AQUA SPIRIT



Σε σημερινό δελτίο τύπου της NEL LINES κάνει γνωστό ότι έγινε άρση επίσχεσης εργασίας από τα μέλη του πληρώματος του πλοίου «Ε/Γ-Ο/Γ AQUA SPIRIT» και ότι από αύριο Τρίτη 31/3/2015 θα εκτελέσει κανονικά το ενδοκυκλαδικό δρομολόγιό του με αναχώρηση στις 08:00 το πρωί από τη Σύρο.

Το δελτίο τύπου της εταιρείας έχει ως εξής:
Άρση επίσχεσης «Ε/Γ-Ο/Γ AQUA SPIRIT»
Σας γνωρίζουμε ότι μετά την άρση της επίσχεσης εργασίας του πληρώματος του πλοίου «Ε/Γ-Ο/Γ AQUA SPIRIT», το πλοίο θα αναχωρήσει σήμερα Δευτέρα 30/03/2015 και ώρα 18:00 κενό επιβατών και φορτίου για το λιμάνι της Σύρου (άφιξη 22:00), ώστε να ενταχθεί από αύριο Τρίτη 31/03/2015 στα εγκεκριμένα του δρομολόγια.
30/3/2015

Υπενθυμίζουμε ότι το πλοίο ήταν ακινητοποιημένο στο Λαύριο από τις 19 Φεβρουαρίου 2015 λόγω επίσχεσης εργασιών μελών του πληρώματος λόγω καθυστερημένης καταβολής δεδουλευμένων από την εταιρεία.
Το αυριανό δρομολόγιο 31/3/2015 του AQUA SPIRIT έχει ως εξής:
Σύρος (αναχ. 08:00) για, Πάρο, Νάξο, Ίο, Σίκινο, Φολέγανδρο, Θηρασιά, Σαντορίνη, Ανάφη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του blog μας τα μέλη του πληρώματος είχαν προειδοποιήσει την εταιρεία ότι αύριο Τρίτη 31 Μαρτίου θα προχωρούσαν σε εγκατάλειψη του πλοίου και θα έκαναν καταγγελία στο Λιμεναρχείο διεκδικώντας δικαστικά τα οφειλόμενα από την εταιρεία.
Η NEL LINES, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, προχώρησε στην πληρωμή ενός μισθού για κάθε μέλος του πληρώματος. Επίσης υποσχέθηκε ότι θα καταβληθεί κανονικά το δώρο του Πάσχα και ότι θα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της στο μέλλον εξοφλώντας σταδιακά και μέρος των χρημάτων που οφείλονται στα μέλη του πληρώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες