Pages

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ο διορισμός της Πετρούλας, οι 7 νέοι ΔΥΠΕάρχες, ο κ. Καρβούνης στην Πειραιώς και Αιγαίου



Διοικητής της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας, και μάλιστα με προσωπική εισήγηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή (φωτογραφία), διορίστηκε η κόρη του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Χρήστου Σαρτζετάκη, Πετρούλα.

Την ίδια ώρα, το ρεπορτάζ του «Ε.Τ.» αποκαλύπτει ότι έκλεισε και ο νέος πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, με τον κ. Μιχάλη Χλέτσο, οικονομολόγο και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, να αντικαθιστά στην Κηφισίας τον Δημήτρη Κοντό. Η ανακοίνωση του ονόματός του αναμένεται για σήμερα ενώ χθες ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των διοικητών και υποδιοικητών στις 7 Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας.

Η κυρία Πετρούλα - Αναστασία Σαρτζετάκη γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα. Στα μέσα της δεκαετίας του 1980, και συγκεκριμένα το 1985, ο Χρήστος Σαρτζετάκης εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την Πετρούλα να είναι ένα χαριτωμένο, ανέμελο κοριτσάκι που περιφέρεται στα γραφεία της Προεδρίας κάνοντας παιδικές αταξίες. Τα χρόνια πέρασαν και η νεαρή κυρία Σαρτζετάκη τελείωσε με άριστα το Κολέγιο και πέρασε με την πρώτη προσπάθεια στη Νομική Αθηνών. Από τα πρώτα νεανικά της χρόνια έδειξε έφεση στις ξένες γλώσσες με αποτέλεσμα να μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Εκανε την πρακτική της στις δικαστικές αίθουσες και ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της αφού πρώτα πέρασε από το περίφημο Universite Paul Cesanne στη Μασσαλία, απ’ όπου έλαβε τον διδακτορικό της τίτλο στο Δημόσιο Δίκαιο.

Οι 7 ΔΥΠΕάρχες είναι
στην 1η (Αττικής) ο κ. Aγγελος Παπαδόπουλος
στην 2η (Πειραιώς και Αιγαίου) ο κ. Νικόλαος Καρβούνης
ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ: ΤΣΑΠΑΡΙΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ: ΠΛΑΤΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
στην 3η (Στερεά Ελλάδα-Θεσσαλία) ο κ. Γιώργος Κίρκος
στην 4η (Μακεδονίας) ο κ. Στράτος Πλωμαρίτης
στην 5η (Αν. Μακεδονίας Θράκης) ο κ. Νέστωρ Αντωνίου
στην 6η (Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδας) ο κ. Γιώργος Γιαννόπουλος και
στην 7η (Κρήτης) ο κ. Νικόλαος Ηγουμενίδης.

Μ. ΤΣ.

πηγή:  http://www.e-typos.com/


2 σχόλια:

  1. Το βιογραφικό της κ. Σαρτζετάκη είναι ανακριβές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες