Pages

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Σε επίσχεση εργασίας προχωράει το πλήρωμα του «ΑQUA SPIRIT», δένει αύριο στο Λαύριο



Ακινητοποιείται το «ΑQUA SPIRIT», το ένα από τα δυο πλοία που εκτελεί τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια από αύριο Πέμπτη 19/2/2015 και δεν θα εκτελέσει το δρομολόγιο από Λαύριο για Κέα, Κύθνο, Σύρο, Τήνο, Άνδρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Σίκινο, Φολέγανδρο, Θηρασιά, Θήρα, Ανάφη, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει με αποκλειστικό χθεσινό μας δημοσίευμα εδώ * Επίσης σε επίσχεση εργασίας θα προχωρήσουν και τα πληρώματα των πλοίων «Ταξιάρχης» και «Βιτσέντζος Κορνάρος»

Με ακινητοποίηση των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων «Ταξιάρχης» και «ΑQUA SPIRIT» της ΝΕΛ αλλά και του «Βιτσέντζος Κορνάρος» της ΛΑΝΕ, προειδοποιεί με σημερινή ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ), προσθέτοντας ότι οι πλοιοκτήτριες εταιρείες εξακολουθούν να οφείλουν δεδουλευμένα μηνών στα πληρώματα, τα οποία θα προχωρήσουν άμεσα σε επίσχεση εργασίας.
Συγκεκριμένα, αύριο Πέμπτη 19/02/2015, λόγω επίσχεσης εργασίας του πληρώματος, δεν θα πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «ΑQUA SPIRIT» από το λιμάνι του Λαυρίου για Κέα, Κύθνο, Σύρο, Τήνο, Άνδρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Σίκινο, Φολέγανδρο, Θηρασιά, Θήρα, Ανάφη.
Την Παρασκευή 20/02/2015, δεν θα πραγματοποιηθεί επίσης το δρομολόγιο του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Ταξιάρχης» από το Λαύριο για Αγ. Ευστράτιο-Λήμνο και Καβάλα και του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Βιτσέντζος Κορνάρος» για Μήλο, Θήρα, Ανάφη, Ηράκλειο, Σητεία, Κάσο, Πηγάδια, Διαφάνι, Χάλκη, Ρόδο.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


1 σχόλιο:

  1. Μην σας απασχολεί σε λιγες μερες θα ερθουν οι εταιρειες λαϊκής βασης (ΝΑΞΟΣ ΠΑΡΟΣ) σύμφωνα με τον Συρμαλένιο και τα αλλα παιδια και εσεις θα πατε σπιτια σας έτσι κι αλλιώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες