Pages

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Η Αντίπαρος ως νέος Προορισμός…



Ανάμεσα στις προτεραιότητες της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Αντιπάρου είναι και η εύρεση τρόπων για την πολυπόθητη επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.
Στο πλαίσιο αυτής της αναζήτησης καταφέραμε με κύριο στόχο την ανάπτυξη συγκεκριμένων στρατηγικών προώθησης εναλλακτικών μορφών τουρισμού να συμμετέχουμε στη Πανελλήνια καμπάνια του Γαμήλιου Τουρισμού και να συμπεριληφθεί και η Αντίπαρος ως νέος Προορισμός.

Να γίνουμε μέλη του δικτύου YourWeddinginGreece.com (www.traveldailynews.gr) που έθεσαν τους στόχους για το 2015. Το δίκτυο προβάλει την Ελλάδα στο εξωτερικό ως προορισμό για γάμους. Ο γαμήλιος τουρισμός όπως θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε, τα τελευταία χρόνια, γνωρίζει μεγάλη άνθιση στη χώρα μας, η οποία έχει όλες τις προϋποθέσεις να γίνει παγκόσμια γνωστή ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς για γάμους.

Το YourWeddinginGreece.com μαζί με τα μέλη του λαμβάνει μέρος σε 4 βασικές εκθέσεις για γάμους, στην Στοκχόλμη, στη Βηρυτό, στη Μπαγκόκ, και στο Λονδίνο, ενώ φέτος τέθηκε και ο στόχος για την Ινδία και τη Νέα Υόρκη. Φυσικά το δίκτυο, αξιοποιεί και τις δυνατότητες προώθησης που παρέχουν το διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα.

Η καμπάνια www.YourWeddingInGreece προβάλλει όχι μόνο τις παραδοσιακές περιοχές για γάμους, όπως είναι η Σαντορίνη, η Κρήτη και η Αθήνα, αλλά και νέους προορισμούς, όπως η Αλόνησος, η Ελαφόνησος, η Ίος και τώρα και η Αντίπαρος!

Στόχος μας να προβληθεί η Αντίπαρος ως προορισμό για γάμους και γαμήλια ταξίδια με όφελος να προσελκύει κόσμο κυρίως τη χαμηλή και μεσαία περίοδο. Αφορά όλους τους επιχειρηματίες του νησιού μας. Προϋπόθεση να γίνει μέλος η Αντίπαρος είναι με συμμετοχή 1.250 ευρώ/για ένα χρόνο, ποσό το οποίο θα διαιρεθεί ανάλογα με τις συμμετοχές των επιχειρήσεων που επιθυμούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως τις 6/2 .

Περισσότερες πληροφορίες:
Τριαντάφυλλος Αρτέμης 694 6101318
Κριτσαντώνη Μάγδα 697 9616637


1 σχόλιο:

  1. Αυτοί κινούνται με σοβαρές πρωτοβουλίες.... οι δικοί μας πάνε σε εκθέσεις.... ( είναι που τις κατηγορούσαν ... και θα έκαναν "καινούρια πράγματα")! Μας έφαγε η αλαζονεία και η σιγουριά της "πρωτοτυπίας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες