Pages

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Άρση απαγορευτικού απόπλου



Αναχώρησαν πριν από λίγα λεπτά, σήμερα Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 το πρωί, από το λιμάνι του Πειραιά το Blue Star Patmos για Πάρο - Νάξο - Ίο - Θήρα και το Blue Star Paros για Σύρο - Τήνο - Μύκονο.
Κανονικά πραγματοποιούνται μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών.
Οι άσχημες καιρικές συνθήκες με τους βοριάδες εντάσεως έως και 9 μποφόρ στο Αιγαίο τα τελευταία δυο 24ωρα είχαν δέσει τα πλοία στα λιμάνια. Ο καιρός βελτιώθηκε αισθητά, και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την άρση του απαγορευτικού απόπλου.
Το Blue Star Patmos θα επιστρέψει σήμερα, 14/1/2015, το βράδυ στην Πάρο και στις 23:30 θα αναχωρήσει για Πειραιά.
Επίσης ξεκίνησαν και τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια που εκτελούν τα πλοία ARTEMIS και AQUA SPIRIT.
Στις 12 τα μεσάνυχτα αναχώρησε από τον Πειραιά για Χίο - Μυτιλήνη το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αριάνδη».
Στις 03:30 απέπλευσε επίσης από Πειραιά το «Νήσος Μύκονος» για Σύρο, Μύκονο, Αγ. Κήρυκο, Βαθύ, Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο, Καβάλα.
Στις 03:40 απέπλευσε από Πειραιά για Ηράκλειο το «Κνωσός Παλλάς» και στις 4 το πρωί αναχώρησε από τον Πειραιά για το Ηράκλειο το «Blue Horizon» και το «Κρήτη-2» για Χανιά.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τα κατά τόπους ταξιδιωτικά γραφεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες