Pages

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Κι άλλη μια επιστολή για την κατασκευή των προσωρινών κτιρίων του Νέου Αεροδρομίου Πάρου



Στον... δρόμο που χάραξαν ο Δήμαρχος Πάρου, ο Δήμος Αντιπάρου, ο Έπαρχος Πάρου ήρθε να προστεθεί και ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου. Με επιστολή του προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη ζητάει την επίσπευση διαδικασιών για την κατασκευή των προσωρινών κτιρίων του Νέου Αεροδρομίου Πάρου. Ακολουθεί η επιστολή.


Πάρος,19 Δεκεμβρίου 2014
Αρ. πρωτ.: 212/2014

Προς: Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη
Κοιν.: Βουλευτές Νομού Κυκλάδων
Κοιν.: Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου
Κοιν.: Έπαρχο Πάρου
Κοιν.: Δήμαρχο Πάρου
Κοιν.: Δήμαρχο Αντιπάρου
Κοιν.: Πρόεδρο Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου

Θέμα: Επίσπευση διαδικασιών για την κατασκευή των προσωρινών κτιρίων του Νέου Αεροδρομίου Πάρου

Κύριε Υπουργέ,

Με μεγάλη απογοήτευση πληροφορήθηκαν οι κάτοικοι της Πάρου και της Αντιπάρου την αρνητική απόφαση της ανεξάρτητης αρχής δημοσίων συμβάσεων για την κατασκευή των προσωρινών κτιρίων του Νέου αεροδρομίου της Πάρου.
Γνωρίζοντας ότι το νέο έτος 2015, είναι μια κρίσιμη χρονιά ανάπτυξης τόσο για τα νησιά μας Πάρο - Αντίπαρο όσο και για ολόκληρη την Ελλάδα μετά την τελευταία αύξηση του τουρισμού, ζητάμε την προσοχή σας και το ενδιαφέρον σας για την ολοκλήρωση ενός έργου κατά 90% ετοίμου που θα προκαλέσει μεγάλη εισροή εσόδων σε μια κατ' εξοχήν τουριστική περιοχή της χώρας με συνέπεια την παραπέρα ανάπτυξη της και φυσικά πολλαπλάσια έσοδα και στον κρατικό μηχανισμό.
Κύριε Υπουργέ στην κομβικά τουριστική χρονιά που αναμένουμε, δεν πρέπει για το μικρό ποσό που χρειάζεται η λειτουργία του νέου αεροδρομίου της Πάρου, να χαθούν πολύ περισσότερα.
Παρακαλούμε όπως δείξετε την μέγιστη προσοχή σας και μεριμνήσετε για να ολοκληρωθούν το γρηγορότερο δυνατό οι απαραίτητες διαδικασίες που θα φέρουν σε πέρας την αδειοδότηση των προσωρινών κτιρίων του Νέου Αεροδρομίου της Πάρου.

Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου
Ο Πρόεδρος
Αλιπράντης Απόστολος
Ο Γεν. Γραμματέας
Κρητικός Ηλίας


1 σχόλιο:

  1. Τώρα θα λυθεί το θέμα να είστε σίγουροι. Αυτή την επιστολή περίμενε ο υπουργός για να τρίξει τα δόντια στην αρχή δημοσ. συμβάσεων και να εξασφαλίσει την έγκριση. Τεράστιοι του εμπορικού συλλόγου τι θα κάναμε χωρίς εσάς; Ευτυχώς που υπάρχετε και σεις σε αυτό το τόπο. Να τα βλέπουν οι αχάριστοι που μαύρισαν στις δημοτικές εκλογές την εμπνευσμένη "ηγεσία" σας με το τεράστιο "ειδικό βάρος" και την μεγαλειώδη κοινωνική αποδοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες