Pages

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Επιστολή και από τον Έπαρχο Πάρου για το νέο αεροδρόμιο Πάρου



Ο Έπαρχος Πάρου Κων/νος Ν. Μπιζάς απέστειλε σήμερα 18/12/2014 επιστολή προς τον κ. Χρυσοχοΐδη την οποία κοινοποίησε στο γραφείο του Πρωθυπουργού, τους Βουλευτές του Νομού Κυκλάδων και τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου σχετικά με την «Αρνητική απόφαση από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων για την αναγκαιότητα των προσωρινών κτιρίων στο Νέο Αεροδρόμιο Πάρου». Ακολουθεί η επιστολή του7 κ. Μπιζά.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥ 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΑΡΧΟΥ

Πάρος 18/12/2014
Αρ. Πρωτ. οικ.: 6349

ΠΡΟΣ:
κο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων
ΚΟΙΝ.:
- Γραφείο Πρωθυπουργού
- Βουλευτές Νομού Κυκλάδων
- Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

ΘΕΜΑ: «Αρνητική απόφαση από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων για την αναγκαιότητα των προσωρινών κτιρίων στο Νέο Αεροδρόμιο Πάρου»

Κύριε Υπουργέ,
Θεωρούμε όλοι οι Παριανοί και Αντιπαριώτες ως ύψιστης σημασίας και άμεσης προτεραιότητας την ολοκλήρωση των εργασιών στο Νέο Αεροδρόμιο, τόσο για την Πάρο & Αντίπαρο, όσο και για τα κοντινά Κυκλαδονήσια.
Χωρίς αμφιβολία το νέο Αεροδρόμιο Πάρου θα αποτελέσει πυλώνα αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος στα νησιά μας. Οι επισκέπτες δεν θα σπαταλούν χρόνο και χρήμα για να μας επισκεφτούν.
Όλοι γνωρίζουμε ότι τα νησιά μας δεν υστερούν σε κανένα τομέα: πολιτιστική και πολιτισμική κληρονομιά, φυσικότητα τοπίου, υποδομές, υπηρεσίες, προϊόντα, κλπ. Είναι κρίμα να μην τους δώσουμε την ώθηση να ξεπεράσουν τα γεωγραφικά τους όρια, να γίνουν γνωστά σε όλο τον κόσμο, με τους πολυάριθμους επισκέπτες που ευελπιστούμε να προσέρχονται σε αυτά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με το νέο Αεροδρόμιο.
Για τους παραπάνω λόγους θεωρούμε ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ την άμεση κατασκευή των προσωρινών υποδομών του Νέου Αεροδρομίου Πάρου , έτσι ώστε να τεθεί σε λειτουργία και να εξυπηρετήσει τους χιλιάδες επισκέπτες μας.
Οι κάτοικοι και οι θεσμικοί φορείς των νησιών μας θα πρέπει να κινηθούμε με ομόνοια, ομοψυχία και ν’ αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε την σημερινή αρνητική εξέλιξη .

Ο Έπαρχος Πάρου
Κων/νος Ν. Μπιζάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες