Pages

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια της Πέμπτης από και προς τις Κυκλάδες



Διαφοροποιήσεις στην εκτέλεση δρομολογίων επιφέρει η συμμετοχή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ αύριο Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014.

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες όσον αφορά στα δρομολόγια από και προς τις Κυκλάδες για αύριο Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014, αυτά διαμορφώνονται ως εξής:
Το Blue Star Patmos δεν θα εκτελέσει το προγραμματισμένο του δρομολόγιο των 07:25 από Πειραιά προς Πάρο - Νάξο - Ίο - Θήρα καθώς και το δρομολόγιο της ίδιας μέρας από Θήρα για Ίο - Νάξο - Πάρο - Πειραιά.
Το Blue Star Paros δεν θα εκτελέσει το προγραμματισμένο του δρομολόγιο των 07:30 από Πειραιά προς Σύρο - Τήνο - Μύκονο καθώς και το δρομολόγιο από Μύκονο - Τήνο - Σύρο - Πειραιά.
Επίσης ανεκτέλεστο θα παραμείνει και το δρομολόγιο του Blue Star Naxos το οποίο δεν θα αναχωρήσει αύριο Πέμπτη 27/11/2014 στις 17:30 από Πειραιά προς Σύρο - Πάρο - Νάξο - Αιγιάλη - Αστυπάλαια.
Αύριο Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 το  Blue Star Naxos θα πραγματοποιήσει το πρωινό του δρομολόγιο από Αστυπάλαια για Αιγιάλη - Δονούσα - Νάξο - Πάρο - Πειραιά.

Τροποποιήσεις πραγματοποιεί και το Aqua Spirit το οποίο την Πέμπτη 27/11/2014 θα αναχωρήσει από το Λαύριο στις 23:29 για Κέα - Κύθνο - Σύρο και εν συνεχεία στις 16:00 για το προγραμματισμένο δρομολόγιο για Τήνο Άνδρο και επιστροφή. Το δρομολόγιο της Πέμπτης από Σύρο για Τήνο - Άνδρο και επιστροφή το πρωί της Παρασκευής παραμένει ανεκτέλεστο.
Καμία τροποποίηση δεν θα πραγματοποιηθεί στο δρομολόγιο του Νήσος Μύκονος το οποίο έρχεται από Καβάλα και αναχωρεί στις 19:20 από Σύρο για Πειραιά.
Επίσης Η GOLDEN STAR FERRIES ενημερώνει ότι λόγω της συμμετοχής των πληρωμάτων στην απεργία της Π.Ν.Ο. τα προγραμματισμένα δρομολόγια του F/B SUPERFERRY II την Πέμπτη 27 Νοεμεβρίου από και προς Ραφήνα θα παραμείνουν ανεκτέλεστα ενώ η Fast Ferries ανακοίνωσε ότι τα δρομολόγια της Πέμπτης, που αφορούν το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π, που αναχωρούν από Μύκονο στις 07.35 για Τήνο - Άνδρο - Ραφήνα και από Ραφήνα στις 17.30 για Άνδρο - Τήνο - Μύκονο θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τα κατά τόπους πρακτορεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες