Pages

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ακινητοποιημένο στο Λαύριο το «Άρτεμις»



Δεμένο στο λιμάνι του Λαυρίου παραμένει το «Άρτεμις», το ένα από τα δυο πλοία που εκτελούν τα εδοκυκλαδικά δρομολόγια. Το πλοίο παρουσίασε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014, σύμφωνα με την ενημέρωση από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος στις 27/11/2014, την οποία ενημέρωση δημοσιεύσαμε εδώ.

Το «Άρτεμις» αναχώρησε την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 από Σύρο, γύρω στις 16:00, με μειωμένη ταχύτητα και έφθασε στο Λαύριο, όπου παραμένει ακινητοποιημένο μέχρι σήμερα, γύρω στις 23:00 της ίδιας μέρας.
Από την εταιρεία Hellenic Seaways δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το πότε το «Άρτεμις» θα επιστρέψει στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια. Κάτι τέτοιο, ενημερωτική ανακοίνωση, όπως πληροφορηθήκαμε θα γίνει σήμερα.
Είναι πιθανόν τα δρομολόγια του «Άρτεμις» τα επόμενα 24ωρα να μην εκτελεστούν. Αν συμβεί αυτό τότε θα δημιουργηθεί πρόβλημα με τις μετακινήσεις, κυρίως, των ομάδων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ). Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αναβολή αγώνων πρωταθλημάτων των Κυκλάδων.
Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τα κατά τόπους πρακτορεία της εταιρείας εδώ.

Ακολουθούν τα δρομολόγια του πλοίου...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες