Pages

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου



Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στα πλαίσια του έργου «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» σε συνεργασία με το ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς A.E. και την «Ελίχρυσος Κοιν. Σ. Επ.» θα προχωρήσουν στην υλοποίηση προγραμμάτων κατά το διάστημα Νοέμβρη 2014 έως Σεπτέμβρη 2015.
Οι θεματικές κατηγορίες των προγραμμάτων είναι οι εξής:
Α) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Β) ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ
Γ) ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
Δ) ΑΠΟΚΤΗΣΗ - ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ
Ε) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΣΤ) ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΕΣ
Ο αριθμός των εκπαιδευομένων που μπορούν να ενταχθούν σε ένα τμήμα μάθησης εξαρτάται από τον τύπο του προγράμματος και το χώρο υλοποίησης. Σε περίπτωση που κάποιο τμήμα παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση, θα τηρείται σειρά προτεραιότητας ενώ θα καταβάλλεται προσπάθεια για δημιουργία και άλλου παράλληλου τμήματος.
Το χρονολογικό πλάνο των προγραμμάτων θα αναρτάται, από το Νοέμβριο, στη σελίδα www.katartisi-pnai.gr. Εκεί, θα υπάρχουν ειδικές φόρμες αιτήσεων συμμετοχής για κάθε πρόγραμμα, οι οποίες θα ανοίγουν μια εβδομάδα πριν την έναρξή του και θα μπορούν να συμπληρώνουν οι ενδιαφερόμενοι τα στοιχεία τους.
Η αίτηση συμμετοχής δεν σημαίνει ότι ο αιτών έχει επιλεγεί αυτόματα σε ένα πρόγραμμα. Αφού συμπληρωθεί ικανοποιητικός αριθμός αιτήσεων θα ενημερώνονται οι καταρτιζόμενοι με μήνυμα SMS στο κινητό τους ή στο σταθερό τους τηλέφωνο. Κάθε καταρτιζόμενος θα λάβει με την επιτυχή παρακολούθηση των προγραμμάτων κατάρτισης, βεβαίωση παρακολούθησης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες