Pages

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

"Ημέρα των Επικεφαλής" καθιερώνει ο Δήμαρχος Πάρου



Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος καθιερώνει την "Ημέρα των Επικεφαλής" για καλύτερο συντονισμό, ενότητα και υπεύθυνη αντιμετώπιση κρίσιμων τοπικών θεμάτων.

Η συνάντηση του Δημάρχου με τους Επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων θα λαμβάνει χώρα κατόπιν προσκλήσεως του ιδίου, όποτε προκύπτει κάποιο κρίσιμο και σοβαρό θέμα που αφορά το νησί.
Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος δηλώνει: «Στόχος μας είναι η ενότητα, ο καλός συντονισμός και η υπεύθυνη αντιμετώπιση των θεμάτων που αφορούν τον τόπο μας. Γιατί το μέλλον και το καλό της Πάρου μας αφορούν όλους».

27/11/2014

Δελτίο τύπου από το γραφείο Δημάρχου Πάρου




10 σχόλια:

  1. Εδώ ο κόσμος χάνεται κι αυτός στον κόσμο του. Ακούσαμε σήμερα τα χάλια του και δεν βγήκε να σχολιάσει τίποτε για το χθεσινό φιάσκο. Ρεζιλεύει και φέρνει σε δύσκολη θέση κι αυτούς που τον στηρίζουν... ΑΙΣΧΟΣ... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα ελεος εχει καταλαβει οτι ειναι δημαρχος η νομιζει οτι ο δημος ειναι μονο τραπεζια και φιεστες παει τι νησι ,το θεμα ειναι οτι αυτοι που τον υποστηριζουν ειναι τα ιδια χαλια ντιρι ντιρι νταχντιντιρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με ποιον να συνεννοηθείς δήμαρχε και τι να πεις; Με τους επικεφαλής των δυο παρατάξεων έχετε πολύ διαφορετικές απόψεις και δύσκολα θα συμφωνήσετε, όμως επειδή δεν έχουν προσωπικούς λόγους, ίσως κάποια φορά να βγει κάτι θετικό.
    Με το Βλαχογιάννη όμως που δεν κράτησε το λόγο του και σου φέρθηκε με αγνομωσύνη αφού εσύ τον έβγαλες δήμαρχο το 2010 - αν βγήκε τότε δήμαρχος, που σίγουρα δεν βγήκε - τι έχεις να πεις; Και τι συνεννόηση να κάνεις μαζί του αφού το μόνο που θα κάνει τα πέντε χρόνια, θα είναι να σου σκάβει το λάκκο. Φύγε από αυτέ την ιδέα και βάλτον στη γωνία, το καλό που σου θέλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί που τον υποστηρίζουν ειναι το 65% αν δεν το έχετε καταλάβει κ μόνο ντίρι ντίρι δεν είναι.Το πρόβλημά του είναι ότι πρεσβεύει πολιτικό πολιτισμό κάτι που ο πρώην κ το συνάφι του δεν έχουν ιδέα τι είναι.Το μόνο που αντιπαραθέτουν είναι φωνές,κραυγές κ ειρωνίες.Μάλλον αυτοί είναι ντίρι ντίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μεγάλο κουλό που ακούσαμε από τον πρώην είναι οτι απο τώρα θα αρχίσει να κάνει αντιπολίτευση, ενω μέχρι τώρα δεν έκανε. Έκανε χάρη δηλαδή στην πλειοψηφία.
    Άντε και να σε δούμε ρε πρώην, τι αντιπολίτευση μπορείς να κάνεις!!! Αν κρίνουμε απο το υφος και τη συμπεριφορά σου προχθές, αυτό μόνο αντιπολίτευση δεν λέγεται.
    Τραμπουκισμός λέγεται ξεκάθαρα. Αν το πας ετσι δεν βλέπω να περνάς καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσοι παρακολούθησαν το Δημοτικό Συμβούλιο κατάλαβαν τι ρόλο θέλει να παίξει η αντιπολίτευση και πόσο την έχει ενοχλήσει το εκλογικό αποτέλεσμα. Είναι ντροπή να προσπαθεί με προσχήματα να υποθάλψει ενέργειες της πλειοψηφίας για πράγματα που εκείνοι δεν κατάφεραν ποτέ να πετύχουν. Κάποιοι παθαίνουν και μαθαίνουν, το κακό για τον τόπο είναι ότι κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι ήδη έχουν πιάσει πάτο και εκτίθενται κάθε φορά και περισσότερο. Δήμαρχε τις προθέσεις σου τις έχεις δήξει από την αρχή, δεν είμαι σίγουρος όμως αν τις αξίζουν όλοι οι επικεφαλείς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετα το κραξιμο απο τους εργαζομενους της Δευαπ ειχαμε φωτογραφιες και δελτιο τυπου απο την επισκεψη στην δευαπ.Μετα το φιασκο στο δημοτικο συμβουλιο μας ηρθε το δελτιο τυπου για την ημερα των επικεφαλης.Τελικα το μονο που δουλευει κσλα ειναι η συμβουλος επικοινωνιας του δημαρχου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε μάλλον έχεις κάποιο θέμα στην γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση σου. Πρώτον η επίσκεψη στη ΔΕΥΑΠ αν διάβασες σωστά τα άρθρα και τις ημερομηνίες έγινε πριν το δελτίο τύπου των εργαζομένων πρώτο φάουλ, επίσης η ανακοίνωση της ημέρας των επικεφαλής έγινε στο Δ.Σ (αν το παρακολούθησες ) πριν το ρεσιτάλ απαράδεκτης συμπεριφοράς της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεύτερο φάουλ. Συμπέρασμα;;; Καλό θα ήταν πριν μιλάμε να ενημερωνόμαστε καλύτερα…….

      Διαγραφή
  8. Πρώην πες αλεύρι? Η ανάπλαση της Παρκιάς σε γυρεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλήθεια έχει σκεφτεί κανείς την εκδοχή ο πρώην να προσπαθούσε να κρατήσει χαμηλούς τόνους υποκρινόμενος την <> αντιπολίτευση μέχρι την εκδίκαση του Λιμενικού Ταμείου αλλά μετά την νέα αναβολή της δίκης και επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του που έχουν συσσωρευτεί εδώ και 6 μήνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες