Pages

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ο Έπαρχος Πάρου Κων/νος Μπιζάς για τους Αγώνες Ανάπτυξης στην Πάρο



Ο Έπαρχος Πάρου Κων/νος Μπιζάς, σε σημερινό δελτίο τύπου που εξέδωσε, αναφέρεται στους αγώνες κλασσικού αθλητισμού με τίτλο: Αγώνες Ανάπτυξης, που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Στάδιο Παροικιάς το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014. Ακολουθεί το δελτίο τύπου:


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΑΡΧΟΥ

Πάρος 26 /11 / 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση αθλητικών σωματείων ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων (Ε.Α.Σ) διοργάνωσε το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 στο νησί της Πάρου αγώνες κλασσικού αθλητισμού με τίτλο: Αγώνες Ανάπτυξης.
Στους αγώνες αυτούς πήραν μέρος αθλητές από τα σωματεία των Κυκλάδων και μαθητές ηλικίας 12 και 13 ετών από τα νησιά Πάρος, Αντίπαρος, Άνδρος, Σέριφος και Μήλος.
Συνδιοργανωτές των αγώνων ήταν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Πάρου που κάλυψαν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα έξοδα διαμονής και διατροφής των αθλητών.
Στην διοργάνωση παρευρέθηκαν ο Έπαρχος Πάρου Κων/νος Μπιζάς, ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θανάσης Μαρινόπουλος, Μικές Λεοντής και Αλέξης Γκόκας.
Ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου, Έπαρχος Πάρου, Κων/νος Μπιζάς δήλωσε ότι: «Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της θα στηρίζει ανάλογες προσπάθειες οι οποίες έχουν ως στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του κλασσικού αθλητισμού στα νησιά μας. Ταυτόχρονα αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσους έχοντας ως προτεραιότητα την προσφορά τους στα παιδιά των νησιών μας, εργάστηκαν εθελοντικά και συνέβαλαν στην επιτυχημένη οργάνωση και διεξαγωγή των Αγώνων Κλασσικού Αθλητισμού με τίτλο: Αγώνες Ανάπτυξης».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες