Pages

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Με πολλές αλλαγές η LA COUROUNIA ANTIPAROS F.C.



Η ομάδα μας φέτος αλλάζει εμφάνιση, αλλάζει χορηγό (με τον Παρασκευά Κουβαρά να γίνεται μέλος αυτής της ομάδας και να μας ενισχύει οικονομικά και τον ευχαριστούμε πολύ για τις εμφανίσεις) και μετά από τις πολλές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ της, καθώς αποχώρησαν βασικά στελέχη της με σημαντικότερη αποχώρηση αυτή του Nikos Gianniotis μετά απο πέντε χρόνια παρουσίας του στην ομάδα.

Αλλάζει σελίδα με σημαντικές προσθήκες για να μπορέσουμε να έχουμε και πάλι φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο όπως είχαμε τα 3 τελευταία χρόνια καταλαμβάνοντας το 2012 τη 3η θέση, το 2013 την 2η και το 2014 την 1η.
Στην ομάδα μας γύρισε μετά απο ένα χρόνο απουσίας λόγω τραυματισμού ο Κώστας Πατρίδας Βελέντζας (τέρμα), μετά απο 2 χρόνια απουσίας ο Giagos Triantafillos ο τιγρης της άμυνάς μας, ο πολλά υποσχόμενος νέος μας (σε ηλικία) τζωνη β., ο πολύ καλος, γρηγορος, δυνατός αμυντικός Artan Zgurati και δύο ακόμη που θα κάνουν την διαφορα...
Επίσης έμειναν και πολυ σημαντικοί παίκτες όπως ο Ben Marianos o Andonis Anagnostopulos και ο φετινός μαέστρος μας που θα ξεκινήσει απο τον πάγκο φυσικά για να μην το παίρνει και πάνω του ο Vagelhs Senka!!!
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΕΖΟΝ ΜΑΓΚΕΣ!!!

LA COUROUNIA ANTIPAROS F.C



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες