Pages

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Θαλάσσιες διακομιδές από Πάρο για Σύρο



Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
- 64χρονης και 47χρονου, από λιμένα Παροικιάς Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΠΡΕΣ'' Ν.Π. 10989 και
- 35χρονης αλλοδαπής, από λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ 2'' Ν. Νάξου 57.

Επίσης:
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίες έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
- 78χρονου,από το λιμένα Παροικιάς Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΠΡΕΣ ΙΙ» Ν.Π. 10989
- 76χρονου αλλοδαπού,από το λιμένα Σερίφου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ 2» Ν.Ν. 57 και
- 80χρονου, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν. 5


4 σχόλια:

  1. Καλά οι εναέριες και ψηφοθηρικές διακομιδές τι έγιναν? Μόνο για να ρίξουμε λάσπη σε κάποιους αθώους ξέραμε. Τώρα όλες οι φυλάδες και οι μισθοφόροι (πινόκιοι) έχουν καταπιεί τον κονδυλοφόρο τους και δεν γράφουν τίποτε για την εξαφάνιση του υγειονομικού και του οδηγού του?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάσπη όχι μόνο σε αθώους, αλλά και σε πρώην φίλους, Αφού τους μάζεψαν από τα σκουπίδια που τους είχαν πετάξει οι όψιμοι "φίλοι"και τους βοήθησαν να αποκαταστήσουν το όνομα τους, στη συνέχεια εκείνοι(ος) στράφηκαν εναντίον τους. Βλέπετε, βρέθηκε ασφαλής τρόπος για να κάνουν(ει) τη δουλειά τους, δηλαδή ποια δουλειά, τίποτα. Να κάθονται(εται) να κάνουν βόλτες και να πληρώνονται(εται) χαραμιτζίδικα. Στο τέλος βέβαια βρέθηκαν όλοι μαζί εκεί που τους άξιζε, στον πάτο του κουβά. Μεγάλη φάπα και από ποιόν; Από εκείνο που τον είχαν για χαβαλέ. Γουστάρω έτσι και πολλά τέτοια ακόμα. Λαμόγιαααααααααααααααααααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να γραφεις ωρες και σωστες ημερομηνιες αλλιως μη γραφεις τιποτα καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς ανώνυμο 12:41. Δεν καταλαβαίνουμε το ύφος σας και την επίθεση που μας κάνετε. Το αν θα γράφουμε ή όχι είναι δικό μας θέμα και όχι δικό σας. Ενημερωτικά σας λέμε ότι τις ημερομηνίες των διακομιδών τις δίνει μεσα από τα δελτία τύπου το Λιμενικό Σώμα. Αν γνωρίζετε ότι είναι λάθος τότε ενημερώστε μας ή διαφορετικά τα παράπονά σας στο γραφείο τύπου του Λιμενικού Σώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες