Pages

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ε. Χριστόφορος: Να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη ο κ. Βλαχογιάννης



Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρχιλόχου Δήμου Πάρου Ευστράτιος Στρατής δίνει συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με τον επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας του Δήμου Πάρου κ. Χρήστο Βλαχογιάννη.
Το θέμα: Το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στον κ. Ευστράτιο Στρατή από τη ΔΕΥΑΠ το 2010 για παράνομη επανασύνδεση υδρομετρητή σε ακίνητο ιδιοκτησίας του σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η πλειοψηφία του Δήμου Πάρου τον πρότεινε για μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ.
Ο κ. Ευστράτιος Στρατής ζητάει από τον κ. Βλαχογιάννη, έπειτα από τα στοιχεία που μας έστειλε και δημοσιεύουμε, να ανακαλέσει δημοσίως τα όσα ανέφερε στη συνεδρίαση της 23ης Σεπτεμβρίου 2014 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου και να ζητήσει δημόσια συγνώμη.
Ακολουθεί το κείμενο του κ. Ευστράτιου Χριστόφορου καθώς και τα συνημμένα αρχεία που το συνοδεύουν…








4 σχόλια:

  1. Το ότι γελοιοποιείσαι στο έχει πει κανείς;; Θέλεις και τα ρέστα τώρα; Δεν αλλάζουν τα χαρτιά ... δεν στο έχει πει κανείς;;; Ολα αυτά θα έπρεπε να τα έχεις σκεφτεί πριν αγαπητέ φίλε Στρατή... Έχει βουίξει η ΔΕΥΑΠ για το θέμα σου... υπάρχουν εγγραφα που σε εκθέτουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δούμε πότε θα αποφασίσει ο τέως Δήμαρχος να εξασκήσει τα καθήκοντα που του ανέθεσε ο Παριανός λαός αυτή την πενταετία και θα σταματήσει να πετάει την μπάλα στην εξέδρα με πράξεις μικρότητας σαν και αυτή. Εκτός αν έχει λόγους για τους οποίους θα πρέπει να αποπροσανατολίσει τον κόσμο . Μία φιλική συμβουλή και στον εταίρο αντίδικο, φίλε Στρατή μετά και από αυτό το δημοσίευμα σου, όποιος (μπορεί) να καταλάβει κατάλαβε, τώρα όποιος δεν (μπορεί) όσο και να προσπαθήσεις δεν θα καταλάβει οπότε άδικος κόπος από εδώ και πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει ρε φίλε το πνεύμα του Βλαχογιάννη το ξέρουμε και θα το ξαναδούμε πολλές φορές στην πενταετία αλλά και εσύ που όπως και νάχει δεν είσαι και το πιο καλό παλικάρι, τι την ήθελες τη θέση στη ΔΕΥΑΠ; Έπρεπε να μην το ήθελες από μόνος σου αλλά ούτε ο MAPK έπρεπε να σε βάλει εκεί γιατί παίρνουν και αυτόν τα σκάγια. Εν πάση περιπτώσει όλοι μαζί και οι τρεις κάνατε πατάτα, όποιος έχει μυαλό να το δείξει τώρα και να κάνει αυτό που πρέπει και ξέρετε όλοι τι πρέπει να κάνετε. Άντε μπράβο ξεμπερδεύετε να πάμε παρακάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παριανοί ξυπνήστε.
    Ο κος Βλαχογιάννης αφού πήγε την Πάρο επτά χρόνια πίσω, τώρα προσπαθεί να σας αποπροσανατολίσει από τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου, με το αποκαλύπτει δήθεν σκάνδαλα και να θίγει ανθρώπους που η ίδια η κοινωνία έχει επιλέξει να την εκπροσωπούν. Δυστυχώς δεν έχει καταλάβει ακόμα πόσο απάνθρωπο και προσβλητικό είναι αυτό, για ανθρώπους που έχουν προσφέρει τόσα χρόνια στην κοινωνία.
    Ντροπή σας κ. Βλαχογιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες