Pages

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσκεψη Δημάρχου στο Αστυνομικό Τμήμα Πάρου



Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014, το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου, όπου συναντήθηκε με τον Υπαστυνόμο Α΄, κ. Γιάννη Αντωνόπουλο, ο οποίος εκτελεί χρέη διοικητού.

Κατά την επίσκεψη ο κ. Κωβαίος έθεσε θέματα που αφορούν την ασφάλεια και προστασία των πολιτών καθώς και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και ενημερώθηκε σχετικώς.
Η συνάντηση έκλεισε με αμοιβαίες δηλώσεις εντατικοποίησης και διεύρυνσης της συνεργασίας αστυνομίας και Δήμου.
Μετά το τέλος της επίσκεψης ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η ασφάλεια των συνδημοτών μας και η εύρυθμη λειτουργία του νησιού είναι για εμάς θέματα πρώτιστης προτεραιότητας».

Δελτίο τύπου από το γραφείο του Δημάρχου



10 σχόλια:

  1. Μπράβο στον νέο Δήμαρχο έτσι δείχνει την θέληση συνεργασίας και θέτει ως ισότιμο συνεργάτη την ΕΛΑΣ με το να πάει ο ίδιος αντί να καλέσει στο Δημαρχείο τον κ. Διοικητή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά μας δουλεύετε;;; Μια επίσκεψη ρουτίνας που κάθε νέος δήμαρχος οφείλει να κάνει, την έκανε σόου... Αυτά έχουν γίνει από όλους τους δημάρχους που έχουν περάσει από το νησί. Και έπρεπε να πάρει και φωτογράφους μαζί;;;Αυτό ομολογώ ότι είναι πρωτότυπο... Είμαστε για γέλια τελικά... Αν όχι για κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά κάποιος πρέπει να ενημερώσει το Δήμαρχο ότι οι εκλογές τελείωσαν πρέπει να αρχίσει δουλειά και να σταματήσει τις δημ. σχέσεις άνευ ουσίας... Αυτές τις επαφές αν δεν κάνω λάθος τις είχε και πριν τις εκλογές, τι άλλαξε από τότε και πρέπει και να το προβάλει έτσι;
    S.L.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαιρομαι να βλεπω το Δήμαρχο να μην αγνοει και να ενημερωνει εμας τους πολιτες ακομη και για τις συναντησεις ρουτινας που κανει.Μπραβο του που βρισκεται αναμεσα μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πρόθεση του νέου Δημάρχου να δείξει προς πάσα κατεύθυνση ότι η νομιμότητα και η τήρηση της τάξης στο νησί μας σε δύσκολες συνθήκες και για την αστυνομία είναι στις προτεραιότητες του είναι προφανής. Από τις επισκέψεις “ρουτίνας” των προκατόχων του έφτασε το νησί εκεί που έφτασε. Όσο το γιατί πήγε εκείνος στο αστυνομικό τμήμα και δεν κάλεσε τον κ. Διοικητή στο Δήμο δεν με εκπλήσσει καθόλου όλοι ξέρουμε την απλότητα και την έλλειψη κόμπλεξ του < Μάρκου>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά κάτι δεν πάει καλά. Ο κύριος Κωβαιος ήταν προκάτοχος περίπου καθ όλη την διάρκεια της προηγούμενης δημοτικής περιόδου ,μην ξεχνάμε ότι δύο μήνες πριν τις εκλογές παραιτήθηκε .

      Διαγραφή
  6. Τσουζει ακομη οτι ο Μαρκος εφυγε κ πηρε μαζι του το 65% !Αρεσει δεν αρεσει, αυτος ειναι ο Μαρκος ,ιδιαιτερα επικοινωνιακος,κοντα σε ολο τον κοσμο,διαφανης και ολα τ αλλα που δεν εχουν οι πολιτικοι,γιατι δεν ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.σαν τους αλλους.KEEP WALKING MARKOS!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προκατοχος ηταν αλλα δεν ηταν ποτε κατεστημενο.....οσο κ αν ενοχλει αυτο.
    Νεος ανθρωπος με νεα παιδια συνεργατες , θα κανει την διαφορα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μας ενημερώνουν γκρινιάζουν, δεν μας ενημερώνουν πάλι γκρινιάζουν. Ας αποφασίσουν τι θέλουν.Μόνο οι εμπαθείς βλέπουν σόου από μια τέτοια επίσκεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βαράτε βιολιτζήδες κι ο καθένας τον χαβά του . Ο Διοικητής του Α. Τ. Πάρου όφειλε να πάει στον νέο Δήμαρχο και μαζί με τα σέβη του να υποβάλει υπόμνημα εισηγήσεων και σειρά προτάσεων για την ασφάλεια και προστασία των πολιτών . Πρώτον και ίσως τον μοναδικό ήταν να επισκεφτεί τον Μητροπολίτη σηματοδοτώντας την προφανή ανάγκη αναβάθμισης της συνεργασίας του Δήμου και της Εκκλησίας σε θέματα κοινωνικής πρόνοιας και καθημερινότητας των πολιτών ιδιαίτερα στην σημερινή δύσκολη εποχή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες