Pages

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Τουαλέτες Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου: ΝΤΡΟΠΗ!



Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι από τις τουαλέτες του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου. Τις ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου Γαρυφαλλιά Μαριάνου. Επίσης η κ. Μαριάνου συνόδευσε τις φωτογραφίες με το εξής κείμενο:

Θ´αφηνατε ποτέ τα παιδιά σας να μπουν σε τέτοια τουαλέτα;
Φαντάζομαι πως κανένας μας δεν θα τα άφηνε! Κι όμως καθημερινά τα παιδιά μας πηγαίνουν σε αυτές τις τουαλέτες που δεν είναι άλλες από τις τουαλέτες του δημοτικού μας σχολείου! Και παρά τις προσπάθειες της καθαρίστριας να τις διατηρήσει καθαρές το αποχετευτικό τους σύστημα,όχι μόνο δεν λειτουργεί,αλλα τα κόπρανα με το τράβηγμα του καζανακιου έρχονται όλα στην επιφάνεια!
Είναι επιτακτική ανάγκη όλων μας να δράσουμε επιτέλους!
Βοηθήστε μας να τις ξαναχτισουμε!!!
Σας χρειαζόμαστε όλους!!!

Γαρυφαλλιά Μαριάνου
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου


Το δικό μας σχόλιο
Είναι επιτακτική ανάγκη άμεσα η νέα Δημοτική αρχή Αντιπάρου να δώσει λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα. Λύση την οποία για χρόνια οι προηγούμενες Κοινοτικές και Δημοτικές Αρχές του νησιού δεν έδωσαν.
Αυτά προς το παρόν και θα περιμένουμε την αντίδραση του Δημάρχου Αντιπάρου και των συνεργατών του…

Ακολουθούν τα σχόλια στην ανάρτηση της κ. Μαριάνου στη σελίδα της στο facebook.







2 σχόλια:

  1. Όταν όλο το τρέχον έτος αναλώθηκε σε μικροκοματικά καυγαδάκια (ενόψει εκλογών) και σε θέματα πολύ μικρότερης σημασίας (πλωτές εξέδρες κλπ) από την υγεία παιδιών και κατοίκων γενικότερα, τα αποτελέσματα είναι αυτά! Να πνιγόμαστε στο σκουπίδι μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο και τα παιδιά μας να μαθητεύουν σε τέτοια σχολεία! (η κατάσταση των τουλετών του οποίου είναι αυτή εδώ και πάνω από ένα χρόνο)!!!
    Κατά τα άλλα, ο Tom Hanks και οι high class επισκέπτες του νησιού να είναι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κ. Γαρυφαλιά Μαριάνου σε σημερινή της ανάρητηση στη σελιδα της στο facebook διευκρινίζει τα εξής:

    Καλημέρα,
    Επειδή ως αναμενόμενο τα σχόλια και τα μηνύματα που δέχτηκα ήταν αρκετά,θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι η καμμένη τουαλέτα που δείχνει η φωτο,με πρωτοβουλία του συλλόγου μας κλειδώθηκε από το Δήμο Αντιπάρου και δεν χρησιμοποιείται από τους μαθητές.
    Σε συμφωνία λοιπόν με τη διεύθυνση του δημοτικού σχολείου, ανοίχτηκε φέτος για τα κορίτσια η τουαλέτα των δασκάλων και για τα αγόρια οι άλλες δυο τουαλέτες που είναι σε άθλια κατάσταση!
    Ναι μεν δεν έχουν υποστεί τέτοιους βανδαλισμούς και δεν έχουν καεί, αλλα σας προσκαλώ όλους τους γονείς,και όχι μόνο, να τις επισκεφτείτε και να διαπιστώσετε από μόνοι σας ότι είναι ακατάλληλες για τα παιδιά μας!
    Στόχος μου,τονίζω και πάλι,είναι να ευαισθητοποιήσω όσους περισσότερους μπορώ για να πετύχω το αυτονόητο: τουαλέτες που να πληρούν τους κανόνες υγιεινής για τα παιδιά μου, τα παιδιά μας, τα παιδιά σας!!!
    Ο σύλλογος μας χρειάζεται φίλους και συμμάχους!
    Βοήθεια θελουμε από όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες