Pages

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Εδώ Πάρος: Απάντηση Θ. Μαλάμου, ανταπάντηση «blog - pen»



Απάντηση προς blog,
Μπαίνω στον πειρασμό να απαντήσω σε απρόσωπο blog, χαμηλής επισκεψιμότητας, ευτυχώς, για τους πολίτες αυτού του νησιού, σεβόμενος τους αναγνώστες του και για να μην φανεί ότι αποδέχομαι τα γραφόμενα του. Λυπάμαι διότι δεν αντιπαρέθεσε κανένα επιχείρημα στα γραφόμενα μου. Είναι γνωστό άλλωστε το χαμηλό επίπεδο των άρθρων του και της κριτικής του για την δημιουργία εντυπώσεων.

Καλά τα ευφυολογήματα (τα συγκεκριμένα είναι διαστρεβλωμένης ευφυΐας), αλλά από μονά τους είναι στείρα. Χρήζουν συμπλήρωμα σοβαρών επιχειρημάτων.
Κατανοώ ότι δεν μπορεί να καταλάβει την συνύπαρξη δυο ατόμων με ξεχωριστές προσωπικότητες. Προφανώς δεν το βιώνει ο ίδιος στο δικό του σπίτι. Κρίμα!... Ας μη κρίνει όμως εξ’ ιδίων τα αλλότρια.
Συμπονώ την κατάσταση του και το επίπεδο του, αλλά ας βγάλει την κουκούλα της ανωνυμίας τουλάχιστον, η γερμανική κατοχή και η εποχή Λαμπράκη, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Το λιβανιστήρι, για να χρησιμοποιήσω δική του λέξη, το οποίο χρησιμοποιεί η εκκλησία, είναι και για να ξορκίζεις το κακό ή την κουκούλα.
Τελικά μόνο με χιούμορ μπορώ να δω τα γραφόμενα του, δεν αξίζει κάτι περισσότερο. Η απάντηση μου δίνεται και μέσω άλλων, επώνυμων και σεβαστών blogs και ΜΜΕ, διότι με ενοχλεί η ανωνυμία και δεν την αποδέχομαι.
Βεβαίως και δεν πρόκειται να ασχοληθώ περαιτέρω με το συγκεκριμένο blog.
Κουράστηκε να βρει, όπως ισχυρίζεται, ποιος είμαι και τι έκανα το 2006 (εκ των γραφόμενων βέβαια, τα μισά είναι ψέματα). Τον παραπέμπω σε φύλλο της εφημερίδας (τα Νέα της Πάρου) της τότε περιόδου, με την δήλωση παραίτησης μου από την συγκεκριμένη παράταξη του κου Κοντού. Αναρωτιέμαι, γιατί δεν ήρθε να με βρει να του τα πω κατά πρόσωπο ή και δημοσίως;
Δεν αναφέρει τίποτε όμως για την αναιτιολόγητη μεταστροφή του κου Κωβαίου, μόλις πριν λίγους μήνες, (δεν θα κουραζόταν να ψάξει) που είναι δημόσιο πρόσωπο κρατώντας, πλέον, την τύχη της Πάρου στα χέρια του και όχι ένας απλός πολίτης με άποψη όπως εγώ.
Τηρεί σιγήν ιχθύος επί του συγκεκριμένου θέματος. Γιατί άραγε;
Με πολλή συμπάθεια και περισσότερο σκεπτικισμό,

Θοδωρής Μαλάμος

ΥΓ. Εύχομαι να εκλείψουν το συντομότερο τέτοια αρρωστημένα μυαλά για να μπορέσει να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά.


Απάντηση «blog-pen»
Απαντάω μόνο στο «απρόσωπο blog, χαμηλής επισκεψιμότητας». Δεν θ’ ασχοληθώ με τα υπόλοιπα που μου καταλογίζει τα οποία και αφήνω στην κρίση των αναγνωστών του blog. Προφανώς ο κ. Μαλάμος γνωρίζει την επισκεψιμότητα που έχει το blog. Το πως το γνωρίζει μόνο αυτός το ξέρει. Του επισυνάπτω λοιπόν -και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για την ευκαιρία που μου δίνει- φωτογραφίες που δείχνουν την… χαμηλή επισκεψιμότητα του blog parospress.
Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό «απρόσωπο blog» θα πρέπει να τον ενημερώσω ότι σχεδόν όλα τα blog που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι απρόσωπα. Και είναι απρόσωπα όχι φυσικά με την ερμηνεία που δίνει, γιατί έτσι τον συμφέρει, ο ίδιος.

Τώρα όσον αφορά την… χαμηλή επισκεψιμότητα του blog parospress του απαντάω με τα επίσημα νούμερα:


Μάρτιος 2014: 39.126 επισκέψεις


Απρίλιος 2014: 66.130 επισκέψεις


Μάιος 2014: 110.317 επισκέψεις, εδώ κάναμε ρεκόρ κ. Μαλάμο λόγω των εκλογών φυσικά...


Ιούνιος 2014: 47.328 επισκέψεις


Ιούλιος 2014: 30.385 επισκέψεις


Αύγουστος 2014: 26.051 επισκέψεις


Σεπτέμβριος 2014: Οι επισκέψεις κυμαίνονται από 1.000 έως 2.000 καθημερινώς.

Και εγώ εύχομαι κ. Μαλάμο να μην ασχοληθείτε ξανά με το blog μας που έχει... χαμηλή επισκεψιμότητα και με έναν τύπο που γράφει φορώντας κουκούλα…
Σας προτρέπω και εγώ να ασχοληθείτε με τα άλλα επώνυμα και σεβαστά blogs και ΜΜΕ.

Φιλικά
O «blog-pen»


1 σχόλιο:

  1. Και εγώ θα ήθελα να εκλείψουν οι οσφυοκάμπτες, οι κόλακες και γενικώς οι δουλικοί τύποι, αλλά δεν αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, το ξέρουμε. Μερικοί όμως φτάνουν στο σημείο της απόλυτης ξεφτίλας, όπως εκείνος που λέει στο βιαστή τους "συγνώμη που σε έχω πίσω μου". Να μη πω ότι του καλοάρεσε κιόλας. Μη χειρότερα με τους γλείφτες που μας έχουν κατακλείσει και τα γιουσουφάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες