Pages

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Συλλήψεις επτά αλλοδαπών στο αεροδρόμιο της Θήρας



Επτά αλλοδαποί (οι τέσσερις μη νόμιμοι) συνελήφθησαν στις 27 και 25 Αυγούστου 2014 στο αεροδρόμιο της Θήρας γιατί προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις εξωτερικού. Πιο αναλυτικά:

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας τέσσερις (4) μη νόμιμοι αλλοδαποί που προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήση εξωτερικού
Συνελήφθησαν στις 27.8.2014 στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τέσσερις υπήκοοι Συρίας ηλικίας 24, 29, 32 και 43 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή - χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και παράνομη διαμονή στη χώρα.
Ειδικότερα, το απόγευμα οι κατηγορούμενοι μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων αρχών Αυστρίας, Μαρόκου, Ισραήλ και Σουηδίας επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση για Γαλλία.
Κατασχέθηκαν τρία διαβατήρια, μια ταυτότητα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν οι δράστες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας τρεις (3) αλλοδαποί που προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήση εξωτερικού
Συνελήφθησαν στις 25.8.2014 στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τρεις υπήκοοι Συρίας ηλικίας 31, 46 και 59 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.
Ειδικότερα, το μεσημέρι οι κατηγορούμενοι μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστογραφημένων διαβατηρίων Γαλλικών, Ρωσικών και Αιγυπτιακών αρχών, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση για Γαλλία.
Τα πλαστά διαβατήρια και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες