Pages

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Εμπλοκή Δημήτρη Αβραμόπουλου σε τροχαίο στον περιφερειακό Παροικιάς



Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος ενεπλάκη την περασμένη Κυριακή το απόγευμα σε τροχαίο ατύχημα στον περιφερειακό της Παροικίας Πάρου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του blog μας ο κ. Αβραμόπουλος…
…που οδηγούσε το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με μηχανάκι που οδηγούσε 27χρονος υπήκοος Γεωργίας. Από τη σύγκρουση ο Γεωργιανός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πάρου ενώ ο κ. Αβραμόπουλος πέρα από τις μικρές υλικές ζημιές που υπέστη το αυτοκίνητό του δεν έπαθε τίποτα.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του blog μας ο κ. Αβραμόπουλος δεν έχει ευθύνη για το τροχαίο ενώ από τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου σχηματίστηκε δικογραφία για το περιστατικό.
Ο τραυματισμός του 27χρονου Γεωργιανού αποδείχθηκε όχι σοβαρός μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε από το ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πάρου. Ωστόσο η… ατυχία του να συγκρουστεί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας φανέρωσε πως διέμενε παράνομα στη χώρα μας.
Έτσι σύμφωνα με το δελτίο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων:
«Στις 20-07-2014 το βράδυ συνελήφθη στην Παροικιά Πάρου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου ένας 27χρονος υπήκοος Γεωργίας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής».
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο 27χρονος Γεωργιανός παραμένει για προληπτικούς και μόνο λόγους στο Κέντρο Υγείας Πάρου φρουρούμενος από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου και μόλις πάρει εξιτήριο θα κινηθούν οι διαδικασίες επιστροφής στη χώρα του.
Να σημειώσουμε τέλος για όσους και όσες δεν γνωρίζουν πως η παρουσία του κ. Αβραμόπουλου στο νησί της Πάρου, ιδιαίτερα του καλοκαιρινούς μήνες, είναι αρκετά συχνή αφού τα τελευταία χρόνια διατηρεί εξοχική κατοικία στην περιοχή Πούντα Αντιπάρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες