Pages

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Μεγάλο αφιέρωμα στον Γαστρονόμο Ιουνίου στη κουζίνα της Νάξου




Στο ένθετο της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014.

Προϊόντα, ιστορίες, μαγειρικές από το πιο παραγωγικό νησί των Κυκλάδων.


Πατατοκεφτέδες με τις γλυκοφάγωτες αξιώτικες πατάτες.
Δεξιά: Ρόστο Απεραθίτικο από την κ. Χριστίνα Κανελλοπούλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες