Pages

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Σε ρυθμούς ρελαντί και Μπενζεμά η Γαλλία 3-0 την Ονδούρα - βίντεο



Πιο εύκολη πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα μπορούσε να φανταστεί η Εθνική Γαλλίας, που επικράτησε με 3-0 της Ονδούρας σε ρυθμό... ρελαντί στο Πόρτο Αλέγκρε και έδειξε από το ξεκίνημα ποιος θα είναι το «αφεντικό» στον 5ο όμιλο.
Οι «τρικολόρ» του Ντιντιέ Ντεσάμπ επέβαλαν ολοκληρωτικά την κυριαρχία τους απέναντι στους αδύναμους για έναν αντίπαλο σε τέτοιο επίπεδο λατινοαμερικάνους, με πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά.
Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του (45΄, 72΄) και είχε την προσπάθεια που κατέληξε στο δοκάρι κι από εκεί στα δίχτυα από το χέρι του τερματοφύλακα Βαγιαδάρες στο 48ο λεπτό, στη φάση που εγκαινιάστηκε η τεχνολογία γραμμής για να διαπιστωθεί αν η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή στο αυτογκόλ του γκολκίπερ.
Στο 15΄ και σε εκτέλεση κόρνερ το σουτ του Ματουιντί αποκρούστηκε από τον Βαγιαδάρες και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 23΄ η κεφαλιά του Γκριεζμάν έστειλε και πάλι την μπάλα στην οριζόντια δοκό.
Στο 43΄ όμως ο Παλάσιος καταδίκασε την ομάδα του, που άντεχε έως τότε και έδειχνε ικανή να κρατήσει το «μηδέν» στο ημίχρονο, όταν υπέπεσε σε πέναλτι επί του Πογκμπά και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, με τον Μπενζεμά να σκοράρει από τα 11 μέτρα.
Ο αγώνας κρίθηκε οριστικά νωρίς στην επανάληψη: στο 48΄ ο «δαιμόνιος» σέντερ φορ των Γάλλων πλάσαρε στην κίνηση, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και γύρισε πίσω, για να καταλήξει τελικά μέσα στην εστία της Ονδούρας από το χέρι του Βαγιαδάρες, που χρεώθηκε αυτογκόλ.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 72΄, όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ και αναταραχή στην περιοχή ο Μπενζεμά κοντρόλαρε την μπάλα και με δυνατό σουτ έκανε το 3-0, φτάνοντας με το «καλημέρα» τους Νεϊμάρ, Φαν Πέρσι και Ρόμπεν στην πρώτη θέση των σκόρερ και θέτοντας υποψηφιότητα για τον τίτλο του πρώτου «κανονιού» της διοργάνωσης.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες