Pages

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Αποτελέσματα εκλογών δήμου Πάρου

Με καταμετρημένα τα 24 από τα 25 εκλογικά τμήματα (μένει ένα εκλογικό τμήμα στον Αρχίλοχο) ο Μάρκος Κωβαίος πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη, κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο που εκτός της εμπειρίας του είχε με το μέρος του το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ της Πάρου.

Ο Μάρκος ο Κωβαίος πάλεψε και κέρδισε γιατί πίστεψε πραγματικά στο στόχο του.

Μάρκο καλή δουλειά γέμισε τις μπαταρίες και από πρώτη Σεπτέμβρη ξεκίνα δυναμικά.

Σε σύνολο 24 από 25 εκλογικά τμήματα οι ψήφοι κατανέμονται ως εξής:

Κωβαίος   :  4234  ποσοστό 65%

Βλαχογιάννης:  2259   ποσοστό 35%

ΥΓ: Το blog μας ποντάρισε σε δύο υποψηφίους και κέρδισε και στους δύο, άλλοι πόνταραν και έχασαν και στα δύο.


6 σχόλια:

  1. Επιτέλους κατέρρευσε ένα κατεστημένο 12 χρόνων μαζί με τον δημιουργό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι σαφής η επικράτηση... Είναι λογικό το αποτέλεσμα. Και οφείλουμε πραγματικά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην νέα Δημοτική αρχή. Όλοι θέλουμε το καλύτερο για το νησί μας. Εν καιρό θα μιλήσουμε βέβαια και για τους εκβιασμούς, πιέσεις, ταξίματα, ρουσφέτια κτλ..... που έγιναν για την "κατάκτηση" του αποτελέσματος. Οι αποδείξεις υπάρχουν... ( έγγραφα και ηχογραφήσεις...) ... προέχει όμως το νησί... θα δείξει στην ...πράξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Νίκη ανήκει στους ΠΑΡΙΑΝΟΥΣ που έστω και λιγο αργά κατανόησαν ότι τα επικοινωνιακά τρικ των παρελθόντων ετών τους εκλεβαν τους ψήφους και δεν του πρόσφεραν τίποτε , παρότι οι συνθήκες ήταν πολύ ευνοικές. Σημειώστε ότι όλοι πολιτικοί κάθε καλοκαίρι έκαναν παρέλαση στο νησί και δεν το εκμεταλευθήκαμε να προωθήσουμε την επίλυση χρονίων αιτημάτων ( λιμάνια ,Περιφερειακός, νοσοκαμείο, κ.λ.π. ακόμη και το αεροδρόμιο που υπογράφτηκε την τελευταία μέρα αφορά μόνο τον διάδρομο και ένας θεός θέλει πότε θα οληκληρωθούν οι λοιπές εγκαταστάσεις, Υγειονομικό άλλο τερτίπι κάνει 2-3 πτήσεις και μετά εξαφανίζεται κατά τα άλλα η πολιτεία πληρώνει πιλότο για να ασχολείται στα μποστάνια.) Οι Παριανοί με την φήφο τους απαιτούν πλέον να ασχοληθεί κάποιος με εμάς και όχι για τα ξένα συμφέροντα που λυμαίνονται την ΠΑΡΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Πολιτεία πληρώνει πιλότο για να κάνει ψηφοθηρία για λογ/μό του Βλαχογιάννη, για να φωτογραφίζεται μαζί του στην εξέδρα και να βγάζει χολή εναντίον όλων των "απέναντι" πλην ενός: του προοδευτικού και διαχρονικού "βαστάζου" του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας αποφασίσει ο πιλότος με ποιον είναι επιτέλους γιατί από το πολύ πήγαινε έλα θα πάθει βέρτικο, αν δεν το έχει πάθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η νίκη ανήκει στην ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες