Pages

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Επίδειξη ηλεκτρικής περίφραξης αντί παστούρας και στην Πάρο



Το πώς να περιορίζουν τα ιπποειδή τους (τα άλογα, τα μουλάρια και τα γαϊδούρια) χωρίς να τα βασανίζουν θα δείξουν και στην Πάρο και στους ιδιοκτήτες τους το Σάββατο 7 Ιουνίου η Ομάδα Φροντίδας Ιπποειδών της ANIMALACTION σε συνεργασία με την FARMCARE UK Ltd.

Και στην Πάρο -όπως πολύ συχνά έχουμε καταγγείλει στο www.zoosos.gr- όπως και στην Κυκλάδες γενικώς αλλά και παντού στην Ελλάδα οι ιδιοκτήτες παραγωγικών ζώων και ζώων εργασίας συνηθίζουν να δένουν μεταξύ τους τα πόδια τους (ιπποειδών, αγελάδων, κατσικιών κ.ά.) καθιστώντας το περπάτημα γι’ αυτά τα πλάσματα κανονικό μαρτύριο. Αυτό το κάνουν για να μην ξοδεύουν χρόνο και χρήμα κατασκευάζοντας περίφραξη στα χωράφια τους.
Για τον περιορισμό αυτού του μαρτυρίου που σε αυτά τα πλάσματα διαρκεί δια βίου -θυμίζουμε άλλωστε ότι καταφέραμε το θέμα να φτάσει μέχρι και την Εισαγγελία Σύρου- καμιά πρόοδος δεν έχει επιτευχθεί.
Στις 7 Ιουνίου σε τρεις διαφορετικούς χώρους της Πάρου -τους οποίους θα αναφέρουμε τις επόμενες μέρες- θα γίνει επίδειξη της χρήσης του ηλεκτρικού φράχτη που είναι συνδεδεμένο με φωτοβολταϊκό πάνελ για εξοικονόμηση ενέργειας ώστε το κόστος της εγκατάστασης και της λειτουργίας να είναι μικρό.

Για περισσότερα πατήστε εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες