Pages

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Την Κυριακή 1η Ιουνίου, το Κατηχητικό της Εκατονταπυλιανής πάει... Αντίπαρο!!!




Φύγαμε για ΕΚΔΡΟΜΗ!!! Με αυτή την όμορφη εκδρομή ολοκληρώνουμε τη χρονιά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Οκτώβριο.

Με πολλή χαρά σας ανακοινώνουμε ότι και τα δύο λεωφορεία συμπληρώθηκαν και δυστυχώς δεν μπορούμε να δεχθούμε άλλες συμμετοχές.
Η συγκέντρωση θα γίνει 10.30 π.μ. στην Εκατονταπυλιανή και αμέσως θα αναχωρήσουμε για Πούντα και στη συνέχεια με το φέρυ-μποτ για Αντίπαρο.
Στην Αντίπαρο θα επισκεφθούμε τον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου, τον Ι..Ν. Αγίας Μαρίνας, το περίφημο Σπήλαιο Αντιπάρου, θα κάνουμε τη βόλτα μας στα όμορφα σοκάκια του νησιού και κατά το μεσημεράκι θα βρεθούμε στην πανέμορφη παραλία στο Απάντημα. Εκεί όποια/ος επιθυμεί και έχει και τον απαραίτητο εξοπλισμό, η θάλασσα θα περιμένει. Και φυσικά μετά το μπάνιο, θα υπάρχει και ένας μπουφές για τα παιδιά και τους γονείς. Όποιος επιιυμεί να φέρει βέβαια και κάτι τις συμπληρωματικό για να ανοίξει ή να κλείσει η όρεξη θα είναι ευπρόσδεκτο.
Τα λεωφορεία και τα εισιτήρια των φέρυ μποτ τα προσφέρει το Ι.Π.Εκατονταπυλιανής. Η επιστροφή θα γίνει γύρω στις 6 το απόγευμα.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Για ευνόητους λόγους ασφαλείας, ΚΑΝΕΝΑ παιδί ΔΕΝ μπορεί να συμμετάσχει στην εκδρομή χωρίς την παρουσία γονέα ή συνοδού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες