Pages

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Χ. Κόκκινος: Μεγάλη Eβδομάδα με μεγάλες επιχορηγήσεις και διευκολύνσεις…




Η Περιφερειακή Αρχή Ν. Αιγαίου πέντε (5) μήνες πριν λήξει η θητεία της «αδειάζει» τους κωδικούς… Εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ, ένα (1) μήνα πριν τις εκλογές για επιχορηγήσεις τουρισμού, αθλητισμού, πολιτισμού… Εν τω μεταξύ το «γαϊτανάκι» των παρατάσεων στα έργα συνεχίζεται…

Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Ν.Α., που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο και στη Σύρο με τηλεδιάσκεψη τη Μεγάλη Τετάρτη 16/4/2014. γίναμε στο ίδιο έργο θεατές…
Το «γαϊτανάκι» των παρατάσεων των έργων συνεχίστηκε. Οι εκπρόσωποι της μείζονος μειοψηφίας κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και Γιώργος Παπαμανώλης παρατήρησαν ότι και πάλι έρχονται προς έγκριση αρκετές παρατάσεις έργων προκειμένου να υλοποιηθούν ενώ θα έπρεπε να έχουν παραδοθεί στην κοινωνία.
Συγκεκριμένα συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν παρατάσεις για τα παρακάτω έργα:
«Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου: Ασφαλτόστρωση οδού από Μήδεια έως Νοσοκομείο και μέχρι συμβολής Ρόδου Λίνδου»
«Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας του έργου: Αποκατάσταση Τεχνικού στην Εθνική Οδό Ρόδου Λίνδου στον Αρχάγγελο»
«Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: Συντήρηση αγροτικού δασικού οδικού δικτύου δυτικής πλευράς νήσου Ρόδου»
«Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: Συντήρηση αγροτικού δασικού οδικού δικτύου ανατολικής πλευράς νήσου Ρόδου»
Τέλος εγκρίθηκαν είκοσι (20) δράσεις τουριστικής προβολής με «Συνδιοργάνωση της Π.Ν.Α.» με φορείς που ο προϋπολογισμός τους αγγίζει τις εβδομήντα χιλιάδες (70.000) ευρώ και τριάντα χιλιάδες (30.000) ευρώ για δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού. Σύνολο εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ.
Σε ερώτημα που απεύθυνε ο κ. Κόκκινος για την κατάσταση των «κωδικών» που χρηματοδοτούνται οι ανωτέρω δράσεις και στην παρατήρησή του ότι ένα (1) μήνα πριν τις Περιφερειακές Εκλογές γίνονται αυτές οι ενέργειες, η απάντηση της Περιφερειακής Αρχής είναι ότι τώρα συγκεντρώθηκαν τα αιτήματα (!) και έχουν μείνει ελάχιστα χρήματα στους κωδικούς...
Είναι «ηλίου φαεινότερο» ότι ο πανικός της Περιφερειακής Αρχής για την εξουσία που χάνει την οδηγεί σε παλαιοκομματικές τακτικές, σε λάθος πολιτικό δρόμο που «εξοργίζει» τη δοκιμαζόμενη κοινωνία μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες