Pages

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Η μπύρα Corona έκανε τη Μύκονο... Μεξικό! - βίντεο




Το ελληνικό νησί διαφημίζεται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τη Μύκονο επέλεξε η γνωστή μεξικάνικη μπύρα Corona για τα γυρίσματα διαφημιστικού σποτ, στο πλαίσιο της παγκόσμιας καμπάνιας της. Για τις ανάγκες του διαφημιστικού σποτ, τα λευκά σπίτια στην πρωτεύουσα του νησιού βάφτηκαν σε διάφορα χρώματα ώστε να θυμίζουν τη χώρα προέλευσης της μπύρας, δηλαδή το Μεξικό.
Τα γυρίσματα κράτησαν δύο μέρες, ενώ σε αυτά συμμετείχαν 150 Μυκονιάτες κομπάρσοι.
Δείτε το σποτ που κάνει τον γύρο του κόσμου παρέχοντας δωρεάν διαφήμιση στη Μύκονο, αλλά και στη χώρα μας από το Mykonos livetv.



1 σχόλιο:

  1. διακοσια χρονια μπροστα στη Μυκονο.Σε ολο το κοσμο γνωριζουν τη Μυκονο ακομα και ανθρωποι που δε γνωριζουν καν την Ελλαδα.Εμεις στη Παρο ασχολουμαστε με τους απιθανους του Δημου, και ακομα τους πιο απιθανους υποψηφιους για το δημο.Επι Ραγκουση επαιζε ηΠαρος σε ολα τα καναλια και ραδιοφωνα ολημερις.Ενα ΣΤΑΡ ειχε μεινει και επαιζε ΟΛΗ μερα Παρο στα δελτια του και οι ψευτομαγκες του λιμανιου της Ναουσας τους εδειραν και τους εδιωξαν.Διωξαμε το κοσμο με το ωραριο στα μπαρ και τη διασκεδαση.Ο κοσμος ερχεται να διασκεδασει και να ξεδωσει.Του κλεισαμε το ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ CLUB ερημωσε η περιοχη.Καναμε μονοπατια περιπατου και οικολογικα παρκα να κανουν βολτες οι γκλαμουρατοι της πλακας.Διωξαμε ολους τους πιτσιρικαδες που ηταν η πελατεια του νησιου για τα επομενα 50 χρονια γιατι θελαμε τους φραγκατους [το καλο κοσμο]τους πενηνταρηδες και ανω οι περισσοτεροι των οποιων ειναι εκτος απο απαιτητικοι και αφραγκοι πλεον,τωρα ειμαστε πλεον αξιοι της μοιρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες