Pages

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Με ρήξη εντέρου και περιτονίτιδα η άτυχη Αμερικανίδα που τραυματίσθηκε στην Οία




Η γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου... Κομμάτια αλουμινίου, χαρτιά και άλλα ξένα σώματα εντόπισαν οι γιατροί στο κορμί της άτυχης Αμερικανίδας, που τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Ανάστασης από εκρηκτικό μηχανισμό που πέταξαν ασυνείδητοι, δίκην "βαρελότου", στην Οία της Σαντορίνης.

Η γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, με το διευθυντή της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Μανούσο Χριστοδουλάκη να εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά να διευκρινίζει ότι η γυναίκα δεν έχει διαφύγει ακόμη τον κίνδυνο.
Ο κ. Χριστοδουλάκης τόνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι η γυναίκα είναι σε καταστολή, έχει ρήξη εντέρου και περιτονίτιδα, μεγάλα τραύματα στον αριστερό γλουτό και αριστερή κοιλιακή χώρα και πολλαπλά τραύματα, που προκλήθηκαν από άμεση πλήξη λόγω της εγγύτητας της έκρηξης του μηχανισμού, που ήταν γεμάτος εκρηκτική ύλη.
Σε τρεις νέες συλλήψεις, ενός 28χρονου, ενός 24χρονου και ενός 16χρονου για το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Ανάστασης στην εκκλησία της Οίας προχώρησε την Τρίτη η αστυνομία Θήρας. Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει δυο Έλληνες, ηλικίας 34 και 23 ετών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες