Pages

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Θανατηφόρο ατύχημα στην Αντίπαρο



Νεκρή βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα, 24 Απριλίου 2014, νεαρή Αρχιτέκτονας - Μηχανικός που εργαζόταν στην Αντίπαρο. Η νεαρή βρέθηκε από διερχόμενους στο δρόμο Αντιπάρου - Σωρού στην περιοχή Παναγία δυο χιλιόμετρα περίπου μακριά από τον οικισμό της Αντιπάρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η νεαρή κοπέλα έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου που οδηγούσε σε απότομη στροφή με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε πέτρες να χτυπήσει στο κεφάλι, δεν φορούσε κράνος, και να χάσει τη ζωή της.
Τη νεαρή κοπέλα βρήκαν γύρω στις 6:30 το πρωί διερχόμενοι. Η σωρός της έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Πάρου και από εκεί στη Σύρο για νεκροψία - νεκροτομή.
Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή κοπέλα, με καταγωγή από την Αθήνα, βρισκόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Αντίπαρο για δουλειά και σήμερα θα αναχωρούσε από το νησί.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Κυκλάδων για το τραγικό σημερινό συμβάν στην Αντίπαρο:

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 24/4 στο 3ο χλμ της επαρχιακής οδού Χώρας Αντιπάρου - Αγίου Γεωργίου στην Αντίπαρο, δίκυκλο μοτοποδήλατο οδηγούμενο από 30χρονη ελληνίδα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοιχίο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της νέας γυναίκας.
Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Αντιπάρου.




1 σχόλιο:

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες