Pages

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Συνάντηση με τους επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών




Το διοικητικό συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου κατά την συνεδρίαση της 28ης Απριλίου, συζήτησε το 1ο θέμα που αφορούσε, την απόφαση για συνάντηση με τους υποψηφίους επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών. Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να συναντηθεί με όλους.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων έχει οριστεί τις παρακάτω ημέρες και ώρες:
- την Παρασκευή 02/05/2014 και ώρα 9 το βράδυ με τον κ. Μάρκο Κωβαίο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Πάρος Τώρα στην Πράξη».
- την Δευτέρα 05/05/2014 και ώρα 9 το βράδυ με τον κ. Νίκο Σαρρή επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Κίνηση Ενεργών Πολιτών».
- την Τρίτη 06/05/2014 και ώρα 9 το βράδυ με τον κ. Κώστα Ροκονίδα επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση».
- την Τετάρτη 07/05/2014 και ώρα 9 το βράδυ με τον κ. Χρήστο Βλαχογιάννη επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον».
Τον συντονισμό συζήτησης θα αναλάβει η κ. Γεωργία Παττέ - Καραγιανιώτη δημοσιογράφος του ΗΧΩ FM.
Στις συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν, μπορούν να παρευρεθούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα μέλη του συλλόγου για τυχόν ερωτήματα που επιθυμούν να θέσουν.
Τα ερωτήματα θα αφορούν αποκλειστικά τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου για τα οποία υπάρχει άμεση εμπλοκή των δημοτικών υπηρεσιών.

Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου

Ο Γεν. Γραμματέας
Κρητικός Ηλίας

Ο Ταμίας
Ντόλκας Γεώργιος

2 σχόλια:

  1. Ο πρόεδρος τους δεν έχει ακόμη παραιτηθεί αφού είναι υποψήφιος ;
    Όσο για την σειρά και την ημέρα των επισκέψεων ρώτησαν τους επικεφαλής των συνδυασμών αν την δέχονται και μπορούν σύμφωνα με το πρόγραμμα τους ; Κάτι λάκκο έχει η φάβα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το στημένο παιχνίδι του αγράμματου "αδειούχου" με το Δημοτικό κατεστημένο και το παρεάκι, δεν έπρεπε να το δεχτούνε οι άλλοι συνδυασμοί. Το ίδια έγινε αν θυμάμαι καλά και το 2010, και λοιπόν; Με κάθε σύλλογο θα έπρεπε να γίνουν συναντήσεις;
    Εντάξει ο Βλαχ. το θέλει για "πελατεία" και εκμετάλλευση για αυτό και πάει τελευταίος. Οι άλλοι γιατί δεν συνεννοήθηκαν να το σαμποτάρουν; Τι να πεις με ένα ξεπεσμένο σύλλογο των 500 μελών που κάνει συνελεύσεις με 30 άτομα; Αφήστε τον αγράμματο να κάνει τη φιγούρα του μόνο με τον Βλαχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες