Pages

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Τι θέλω και τι δεν θέλω για την Αντίπαρο



Του Αρτέμη Τριαντάφυλλου


Η Αντίπαρος προσπαθεί να βρει τον βηματισμό της προς την ευημερία μέσα από μια ισορροπία με την τουριστική ανάπτυξη, κουβαλώντας όμως πολλά από τα βαρίδια του περελθόντος.

Υπάρχει μια κομματικοποιημένη νοοτροπία καιροσκοπισμού που δεν την αφήνει να προχωρήσει μπροστά. Ταυτόχρονα παρά τα έργα του ελληνικού δημοσίου στο νησί, η Ελλάδα δείχνει αδύναμη διασπασμένη μέσα στην λαίλαπα της οικονομικής κρίσης. Με την Αντίπαρο να χάνει το στοίχημα της ανταγωνιστικότητας και της καινοτομίας στον κυκλαδικό χάρτη.
Έχοντας προσωπικά ένα όραμα για το νησί αναζητούσα πίσω από την κοινωνική φίμωση μια ενιαία φωνή και πυξίδα κοντά στην Αντίπαρο και μακριά από την Αριστερά και την Δεξιά.

Δε θέλω η ηγεσία του τόπου να αποτελείται από μια αγέλη παπαγάλων που στα καφενεία προπαγανδίζει ψέματα.
Δε θέλω οι εκλογές στην Αντίπαρο να αναλώνονται σε ανθρώπινες συμπεριφορές αλλά σε ουσιαστικές λύσεις.
Δε θέλω μηχανισμούς προβοκάτσιας σε ένα νησάκι που νοσεί ήδη από το σύνδρομο του μικρού τόπου.
Δε θέλω να παραιτηθώ και να αφήσω τα πράγματα να πορεύονται χωρίς εμένα και να κοιτάω ανίσχυρος.
Δε θέλω τα πράγματα να τα διαμορφώνουν οι ασκημένοι στην ίντριγκα και στην έπαρση κάθε ευκαιριακής σημαίας.
Δε θέλω τις εκπτώσεις στην ποιότητα των συνδυασμών μόνο και μόνο για την κουτάλα.
Δε θέλω την δεύτερη μέρα των εκλογών οι σκεπτόμενοι άνθρωποι να ρίχνονται στο καλάθι των αχρήστων σαν στημένες λεμονόκουπες.
Δε θέλω την πελατειακή λογική ενός προσωποκεντρικού Δήμου μαριονέτα.
Δε θέλω προεκλογικούς ανταγωνισμούς, και μυστικές συνεννοήσεις να δηλητηριάζουν άλλο τη ζωή μας.

Θέλω να αποκομματικοποίησουμε τις κρισιμότερες για το μέλλον της Αντιπάρου τοπικές εκλογές...
Θέλω να είμαστε όλοι μέλη της συμπολίτευσης και να αφήσουμε μια παρακαταθήκη συνέχειας για όσους στο παρόν και το μέλλον θελήσουν να ζήσουν τα ευεργετήματα της ενότητας.

Φωτογραφία: oliaros.dg

27 σχόλια:

  1. Xaxaxaxa εσυ αλα ελεγες φιλε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά τα λες ίσως να ήταν και το ιδανικό κάπως έτσι. Ευτυχώς που συμμετέχουν νέοι σαν και σένα και ελπίζουμε να αλλάξουν όλα όσα συμβαίνουν σήμερα.
    Όσο για το φίλο παραπάνω που γελάει ειρωνικά να του πω ότι μάλλον δεν έχει καταλάβει τι γράφεις ή μάλλον αυτός είναι με τους κομματικοποιημένους υπέρ των μηχανισμών προβοκάτσιας και όλα τα λοιπά που εσύ δεν θέλεις, πάντως σου λέω ότι αξίζει κάποιος να διαβάζει τέτοιες σκέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταλάβαινει πολυ καλα αυτος πού γελάει, ,,, γιατι κρυβόταν απο τους συγκεκριμενους ανθρώπους για αρκετό καιρο?? Οπως ελεγε σε φιλικό του περιβάλλον? .τι άλλαξε τοσω ξαφνικα?? Αν δεν κανω λάθος είχε και αμφιβολία αν θα κατέβει τελικα ο συνδιασμος,,,,,, και μας λένε κάποιοι τωρα για ταξιματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε θέλω η ηγεσία του τόπου να αποτελείται από μια αγέλη παπαγάλων που στα καφενεία προπαγανδίζει ψέματα...AUTO OPWSDHPOTE XWRIS DEUTERI SKEPSI. Bravoo :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είπες οτι δεν βάζεις γκρινκλης,, μπλοκερ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κίτρινη κάρτα, μας ξέφυγε αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε θέλω οι εκλογές στην Αντίπαρο να υπαρχουν μονο 3 σογια και να οριζουν τις εκλογες με τα χρήματα τους και με τους εκβιασμούς τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι υποψήφιος φίλε μου;

      Διαγραφή
    2. γιατί το ψωμί σου τρώω αν ημουν?

      Διαγραφή
  8. Καποτε ο δόκτωρ μιλούσε για οικογενειοκρατιες,τωρα τι έχει να μας πει πού το έχει σημαία η παράταξη που παντρεύτηκε??? Και λενε ότι θα εκλεχθουν επειδή εχουν σογια?? Ααααα και κάτι ακόμα, μην λετε την λέξη απερχόμενος Δημαρχος πολλές φορές, εσείς της Αναγέννησης γιατί ειναι γρουσουζικια λέξη, , ακούτε που σάς λεω,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κρίμα για τον συνδυασμό μένουμε Αντίπαρο και τους είχα ψηφίσει να έχουν ίδιες άξιες με τον κυρ.βασιλοπουλο έλεος κυρ σκουρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαχαχαχα πολη σωστα 6:10 σογιααααα σογιααα...πεντε πεντε πανε στο δρομο.που ξαφνικα πανε παντου. ....απερχομενος.ο Αντη Δημαρχος πιος θα ειναι? τελικα ειπατε????να γελασωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η χ....α του μπλοκ συνεχίζετε κλειδώνοντας ότι τον συμφέρει και υποστηρίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωραιο το αστειο με τα σογια!!καινουργιο? Ε ναι κατι να λετε για να εχουμε να λεμε...Δε βλεπω ομως καποιον απο ολους εσας να σχολιαζει κατι για τις δημοσιευσεις που εχουν γινει για το νεκροταφειο το πυροσβεστικο, τα φωτα το νερο που πηγατε στο καμπινγ!!! Αλλα ναι σωστα σ αυτα κανετε πως δεν ακουτε ασε που μπορει να βγειτε να πειτε πως σας διασυρουν παλι!!! Οποτε καντε αυτο που ξερετε καλυτερα...βαλτε τα με τον δοκτωρ εφοσον δεν πηγε με τα νερα σας και με τα υπολοιπα νεα παιδια που εβαλαν!!! Και παρακαλω ας μην μιλατε εσεις για εκβιαζμους χρηματα και ταξιματα...ειναι αστειο..στην Αντιπαρο ζουμε...λετε να μην ξερουμε ποιος ταζει λεφτα δουλειες και χρωστουμενα???!!!!Οσο για τον Αντιδημαρχο...τουλαχιστον εχουν να διαλεξουν αναμεσα σε πολλους αξιους...δεν θα προσλαβουν ετοιμο να κανει την "δουλεια"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αυτό φιλε προσπαθούμε μα είναι κλειδωμένα τα συμφέροντα βλέπεις του μπολκ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οποτε υπαρχει εξήγηση για ολα αυτά...για τα νερά που πήγαν τσάμπα σε χωράφια για τα φώτα και νερά που πήγαν σε συγκεκριμένους και τυχαία ειναι ολοι της ίδιας παράταξης για τις απευθείας αναθέσεις για τα βάλε εσυ με μας και θα παρεις αυτά που σου χρωστάμε βάλε και η δουλεια δικιά σου..για τα λεφτα που πήγαν στο φορτηγάκι και για τόσα αλλα..αν ο βασιλιπουλος εχει άδικο γιατι δεν έβαλε κάποιος τις πραγματικές φωτο με το που πήγαν τα φώτα και τα νερά η πόσο κόστισε το φορτηγό η οτι τα υλικά για το νεκροταφείο δεν ήταν τόσα;ο δήμαρχος γιατι έδιωξε απο τις πλάκες αυτούς τους δυο που είχε πρώτα; Δε τις έβαζαν καλα;οι πλωτές αν ήταν νόμιμες χωρίς μίζες δε θα ήταν ήδη στη θάλασσα;Οι περισοτεροι υποφηφιοι του Δημάρχου βάζουν είτε για να πάρουν πίσω τα χρωστούμενα η γιατι θα μπουν σε κάποια θέση η γιατι θα τακτοποιήσουν το "μαγαζι"τους και διαφορα αλλα!Τελος πάντων μεγάλη συζήτηση αυτη Αν και δε νομιζω να πάρω καμία απάντηση συγκεκριμένη για αυτά που ειπα..πάλι γενικού περιεχομένου θα ειναι!Αν κάποιος θέλει να απαντήσει κ όπως λέτε δεν βγαίνουν εδώ μπορεί κάλλιστα να το κάνει στο fb και να δείξει ότι όλα αυτα για νερα τα φώτα και τα υπόλοιπα είναι λάθος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εκτος το οτι ειναι κλειδωμενα και γω δεν βλεπω μπλοκερ να εβαλες φωτο τα καταστραμενα γηπεδα γιατι αραγε????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι μπλοκερ βαλε και τα γηπεδα γιατι ειναι γεγονος οπως λεει η παραταξη του Δημαρχου οτι το γηπεδο το κατεστρεψαν τα παιδια της αλλης παραταξης...εβαλαν οι υποψηφιοι τα παιδια τους να χαλασουν το γηπεδο με σκοπο τι???Αν βγει η Αναγεννηση να διορθωσει το γηπεδο και να πουν οτι ηταν δικο τους εργο???Αυτα ειναι πρακτικες αλλων ως γνωστων οι οποιοι καρπονονται εργα που εχουν ξεκινησει προ πολλου..Μηπως τα γηπεδα δεν εγιναν τοσο σωστα οσο επρεπε ωστε να μην εγκριθουν και το χαλασατε μονοι σας ωστε να δικαιολογισετε τυχον εργασιες που θα γινουν στον μελλον!!!Οση λογικη εχει οτι τα παιδια της Αναγεννησης χαλασαν επιτηδες το γηπεδο αλλη τοση μπορει να βρεθει και σ αυτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ναι μπλοκερ βαλε το γηπεδο..γιατι οπως λει η παρταξη του δημαρχου,,οι υποψηφιοι της Αναγεννησης εβαλαν τα παιδια τους να χαλασουν το γηπεδο!Και γιατι το λενε αυτο με ποια λογικη??? Μαλλον θα νομιζουν οτι η Αναγεννηση εχει σκοπο οταν βγει να φτιαξει το γηπεδο και να καρπωθουν το εργο οτι το εκαναν αυτοι...Και ειναι φυσικο να σκεφτονται ετσι γιατι εκεινοι καρπωνονται εργα που εχουν γινει προπολου και οταν τα τελειωσουν λενε πως ειναι δικα τους! Με αυτη τη λογικη μπορει κανεις να πει οτι το εκαναν μονοι τους επειδη το εργο δεν ειχε γινει καλο π.χ οι γραμμες και το εκαναν για να το διορθωσουνε κ να μην καταλαβει κανενας τπτ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς τι το ερωτηματικό;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τόσο πολυ σας έκαψε που βάζουν αξιόλογοι και νέοι άνθρωποι με τον Τάσο;;τόσο πολυ ζηλεύετε; Ο καθένας οποτε νοιώθει έτοιμος βάζει υποψηφιότητα!κ χωρίς κανενα συμφέρον! Αυτός δε παει να φάει τουλάχιστον στο δήμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Φίλε μάθε γράμματα πρώτα και μετά γράψε

      Διαγραφή
    3. αστο μεγάλε αστο δεν πείθεις

      Διαγραφή
    4. και εσύ αν δεν είχες ορθογραφικό περισσότερα λάθη θα έκανες

      Διαγραφή
  20. Ναι αμε μην βαζεισ οτι σε συμφερη βαλτα ολα φοβασε μπλοκερ....ψεματα λεω ...συγκενεισ ε?εχεισ πλακα χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες