Pages

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Πάρος: Ο «Βασιλιάς Μετέωρος» βρήκε τον Μαουνη-έρη του



Τελικά σε αυτό το νησί που λέγεται Πάρος και μικρό πολιτικό καλάθι να κρατάς βγαίνεις κάποια στιγμή εκτεθειμένος. Μάλλον δεν πρέπει να κρατάει κανείς πολιτικό καλάθι, ακόμα και μικρό. Και τι να κρατάει; Ας κρατάει τσάντα, σακίδιο, κάτι άλλο βρε αδελφέ, όχι όμως πολιτικό καλάθι!
Η αξιοπιστία στην πολιτική ζωή της Πάρου πάει σύννεφο. Οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι δίνουν και παίρνουν. Αν αληθεύει, θα το γνωρίζουμε επίσημα τις επόμενες ώρες, η συμφωνία ανάμεσα στο «Βασιλιά Μετέωρο» και το «καλάμι» τότε όλοι οι άλλοι θα πρέπει να πάμε για… βρούβες και σαλιγκάρια, μιας και έβρεξε σήμερις στο νησί.
Η πληροφορία όμως μου ήρθε από πολύ έγκυρη πηγή. Στην αρχή του είπα έλα ρε πλάκα μου κάνεις! Όχι μου απάντησε! Ο «Βασιλιάς Μετέωρος» τα βρήκε με τον ξάδελφό του, το «καλάμι», και θα είναι ο δεύτερος -το «καλάμι»- στον συνδυασμό του πρώτου -«Βασιλιά μετέωρου»!
Έμεινα μετέωρος, σαν καλαμιά στον κάμπο. Τι μου είπες τώρα του λέω. Μου έδωσες την κολοτούμπα της τελευταίας 10ετίας και βάλε για το νησί.
Δεν ρώτησα τίποτα άλλο. Απλώς εγώ σας μεταφέρω τα κείμενα που αντάλλαξαν πριν λίγες ημέρες ο «Βασιλιάς Μετέωρος» με το «καλάμι» για να διαπιστώσετε και εσείς την αξιοπιστία των δυο που μας ζητάνε την ψήφο μας.
Πρώτο βγήκε το «καλάμι» και έκανε επίθεση με δελτίο τύπου στον «Βασιλιά Μετέωρο» με φόντο το κλειστό γυμναστήριο στη Μάρπησσα, που είχε υποσχεθεί το 2010 και δεν έχει εκτελέσει.
Ακολούθησε η απάντηση του «Βασιλιά Μετέωρου», που δημοσιεύουμε, και στη συνέχεια απάντησε πάλι το «καλάμι», επίσης δημοσιεύουμε.
Από εκεί και πέρα υπήρχε σιγή ιχθύος. Δεν κουνήθηκε φύλλο. Άπνοια.
Το «καλάμι» δεν κατάφερε να κάνει συνδυασμό, φαίνεται όμως πως κατάφερε όχι απλώς να βρει θέση στον συνδυασμό του «Βασιλιά Μετέωρου αλλά... Λεπτομέρειες μετά τους «διαξιφισμούς αξιοπιστίας» που αντάλλαξαν, για τα μάτια του κόσμου βεβαίως-βεβαίως, ο «Βασιλιάς Μετέωρος» και το «καλάμι».

Η απάντηση του «Βασιλιά Μετέωρου» για το κλειστό της Μάρπησσας:

Με αφορμή το χθεσινό δελτίο τύπου συνδυασμού που διεκδικεί την διοίκηση του Δήμου Πάρου σχετικά με την «αίθουσα πολλαπλών χρήσεων - κλειστό γυμναστήριο» στη Μάρπησσα, θέλουμε υπεύθυνα να ενημερώσουμε τους Παριανούς ότι:
Πράγματι από τη διαχειριστική αρχή ζητήθηκαν συμπληρώσεις και επί πλέον στοιχεία για την έγκριση της δημοπράτησης του έργου. Πρόκειται για τη συνήθη διαδικασία, που επαναλαμβάνεται σε όλα σχεδόν τα χρηματοδοτούμενα έργα και αποσκοπεί στο να διασφαλίζεται κατά το μέγιστο η πληρότητα του φακέλου και η ποιότητα του έργου.
Ο Δήμος Πάρου και η Τεχνική Υπηρεσία, γνωρίζοντας ότι υπήρχε περίπτωση να ζητηθούν επί πλέον στοιχεία, τα έχει ΗΔΗ συγκεντρώσει.
Άμεσα όλα τα συμπληρωματικά στοιχεία θα αποσταλούν στην διαχειριστική αρχή με σκοπό την τελική έγκριση.
Πέραν όμως των παραπάνω, είναι απορίας άξιο πως μια παράταξη με επί κεφαλής έναν πολιτικό μηχανικό, που έχει μάλιστα υπηρετήσει και την νομαρχιακή αυτοδιοίκηση, υποπίπτει σε τόσο επιπόλαιες εκτιμήσεις και βιαστικά συμπεράσματα, ώστε να εκμηδενίζει την προσπάθεια της σημερινής Δημοτικής αρχής.
Μοναδική προφανής εξήγηση είναι η άγνοια του μηχανικού υποψηφίου δημάρχου και των επιτελών του για τις διαδικασίες ωρίμανσης και δημοπράτησης των χρηματοδοτούμενων έργων. Ή άλλως, η αδυναμία τους να αρθρώσουν έναν ορθά κριτικό λόγο τους οδηγεί στην υιοθέτηση τέτοιου είδους πρακτικών με σκοπό να πείσουν κάποιους ψηφοφόρους.
Όμως οι πρακτικές του εκμηδενισμού και της καταστροφολογίας, όχι μόνο δεν πείθουν κανένα πολίτη, αλλά τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα, αναδεικνύοντας την προφανή αδυναμία και ανεπάρκειά τους να διοικήσουν τον τόπο μας.
Η παράταξή μας, όπως επανειλημμένα έχει αποδείξει, δουλεύει μεθοδικά και χωρίς τυμπανοκρουσίες, με έργα και όχι λόγια.

Η απάντηση του «καλαμιού» στον «Βασιλιά Μετέωρο»

Αξιοπιστία απερχόμενης Δημοτικής Αρχής Βλαχογιάννη

Επειδή κύριε Δήμαρχε αμφισβητείται την αξιοπιστία της ανάρτησης για το μέλλον του Κλειστού Γυμναστηρίου της Μάρπησσας, από την παράταξη μας.
Σας παραθέτουμε κάποια από τα υπεσχημένα σε μία από τις σελίδες του προεκλογικού φυλλαδίου των Δημοτικών εκλογών του 2010 της παράταξης σας, για τα έργα που θα κάνατε και δεν τα είδαμε.
Ο κόσμος ας κρίνει την αξιοπιστία του καθενός μας.
Η αφαλάτωση σκουριάζει εγκαταλειμμένη στον Πέπονα
Αλιευτικό καταφύγιο Αλυκής (Μεγάλος Καημός)
Πλωτές εξέδρες στον Κόλπο της Παροικιάς (Μήπως πήγαν κατά Αντίπαρο Μεριά;)
Περιφερειακός στα Λιβάδια Παροικιάς
Πολιτιστικό Κέντρο Πάρου
Νοσοκομείο Πάρου (Ωχ και αμάν αμάν)
Δημοτικό στάδιο Πάρου στο αγροκήπιο Νάουσας
Για τα υπόλοιπα που δεν έγιναν από την ίδια σελίδα κάντε με θάρρος και ειλικρίνεια τον απολογισμό.
Προσωρινό τέλος με λίγα από μία σελίδα του προεκλογικού φυλλαδίου πριν τέσσερα χρόνια.
Θα ακολουθήσουν και αποσπάσματα από τις άλλες σελίδες του ομολογουμένως ωραίου φυλλαδίου.
Συντόμως θα πούμε και για αυτά που υπόσχεστε για άλλη μια φορά ότι Θα γίνουν στο μέλλον.

Ο «Βασιλιάς Μετέωρος», έβαλε στην άκρη την αξιοπιστία του «καλαμιού» και το έβαλε στην αυλή του για να γίνουν και οι δυο από αναξιόπιστοι, αξιόπιστοι στα μάτια του Παριανού λαού. Είπαμε όμως. Ο τελευταίος δεν τρώει πλέον κουτόχορτο. Και στις εκλογές του Μαΐου θα τους στείλει το μήνυμα.
Το «καλάμι» ήθελε να γίνει Δήμαρχος. Φαίνεται πως βρήκε και τον τρόπο και την αποδοχή. Κρατήστε το αυτό. Περισσότερα στο μέλλον…
Όλα έγιναν φυσικά με την ευλογία του ΘΕΟΥ βεβαίως - βεβαίως, για να μην ξεχνιόμαστε…

Και μια ακόμα κολοτούμπα στην παράταξη του «Βασιλιά Μετέωρου». Η Μαρία Τριβυζά - Φραντζή, που είχε δηλώσει δημόσια ότι δεν θα είναι και πάλι υποψήφια αλλά θα πάει σπίτι της, «ξέχασε» τι είχε πει. Ναι «ξέχασε». Έτσι το όνομά της θα βρίσκεται και πάλι στον συνδυασμό του «Βασιλιά Μετέωρου». Με συγκινεί πάρα πολύ η βοήθεια που προσφέρει από ψηλά ο ΘΕΟΣ…

«Συνεχίζουμε δεν πειραματιζόμαστε». Κοίτα που αρχίζει να μου αρέσει… Πλάκα κάνω...

Ο «blog-pen»


10 σχόλια:

  1. Λυπούμαστε πάρα πολύ για την κατάντια του κ. Μαούνη. Μέχρι πριν 3 ημέρες ήταν σφοδρός πολέμιος του συνδυασμού του κ. Βλαχογιάννη και τώρα συνεργάζεται μαζί του;;;;; Τι του έταξε άραγε;;;;; Όσον αφορά στον κ. Βλαχογιάννη τόσο απελπισμένος είναι. Οι έξυπνοι πολιτικοί άνδρες αποχωρούν αξιοπρεπώς και ξέρουν τη χρονική στιγμή. Ο κ. Βλαχογιάννης προφανώς και την έχασε αυτή τη στιγμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώστα τα παιδιά που πριν λίγες μέρες έστησαν θίασο "αντιπαράθεσης" και λίγο μετά τα βρίσκουν σαν να μην τρέχει τίποτα. Και καλά ο ένας δεν έχει μουστάκι αλλά και να είχε το ίδιο θα έκανε. Ο άλλος που παραέχει και μούσι σαν συνοδευτικό, τι θα βγει να πει τώρα στους ψηφοφόρους, ότι ήταν πρωταπριλιά τότε που έκανε τις καταγγελίες; Κρίμα στα μουστάκια-φερετζέ του Αρχιδημοκράτη συνεπέστατου μαιμουπολιτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υποπτος ο ρολος μαουνη πολυ υποπτος κατι παιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλω οι πληροφοριες σας ας ειναι πιο αξιοπιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να προλάβω μερικούς-μερικούς που πάνω στη βιασύνη τους σχολιάζουν ένα γεγονός που ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί. Ας περιμένουμε λίγες ώρες ακόμα. Μπορεί η πληροφορία μου να είναι από έγκυρη πηγή, να μην έχει διαψευσθεί μέχρι τώρα, αλλά ας περιμένουμε λίγο, μην είστε τόσο ανυπόμονοι, έχουμε μπροστά μας πεδίον δόξης λαμπρό, μόλις δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των συνδυασμών. Κοντός ψαλμός αλληλούια...
    Ο "blog-pen"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αληθευει σιγουρα το τσεκαρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Πάρος προηγείται πάνω από το εγώ του καθενός. Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κι όμως φίλοι μου καλοί , τα πράμματα είναι απλά κι απλούστατα : α/ Κερδίζει ο Χ.Β , ο Γ.Μ γίνεται α/δήμαρχος για τεχνικά έργα και διδάσκει ο ένας τον άλλον την διαδικασία για την ωρίμανση και δημοπράτηση των έργων (;) . β/ Χάνει ο Χ.Β και ατάκα ΄φεύγει ΄ σαν νέος Τριανταφυλλίδης του 1963 και ο Γ.Μ αναλαμβάνει επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης στον Δήμο . Καληνύχτα σε όλους σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολλοί το περίμεναν....
    Στην Πολιτική δεν χρειάζεται μόνο τίτλοι Πανεπιστημίου.....
    Χρειάζεται πρώτα από ΟΛΑ εντιμότητα και ήθος...
    Κρίμα..
    Το βαθύ ΠΑΣΟΚ βλέπεις εβαλε το χέρι του...
    Δεν είναι κακό να έχεις φιλοδοξίες !!!!
    Αλλά το ΠΑΖΑΡΙ αυτών των εκλογών θα το θυμόμαστε από την εποχή του ΘΕΟΥ εκεί στον Κώστο στο βουνό ξέρεται εσείς................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Blog-pen να είσαι δίκαιος, για τον Πατέλη δεν ισχύει κάτι ανάλογο; ή δεν παρακολουθούσες δημοτικά συμβούλια τα τελευταία χρόνια όπου ο "άξιος" άγγελάκος μαζί με την "άξια" μεροκαματιάρα της περιφέρειας χλεύαζε το σημερινό του αφεντικό με τον χειρότερο τρόπο; Ε; Blog-pen ; Τους κωλοτούμπες, που γλείφουνε εκεί που φτύνανε... δεν πρέπει να τους ξεμπροστιάζουμε όλους μαζί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες