Pages

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

"Γιάννης Πάριος - ΟΛΑ" στο Pantheon theater από 4/4



Το Pantheon theater υποδέχεται τον Γιάννη Πάριο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής του έρωτα έρχεται στην μουσική σκηνή του Pantheon theater από την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 για να μας ερμηνεύσει τις μοναδικές του επιτυχίες.
Ο Γιάννης Πάριος έρχεται στο Pantheon theater ex Αθηνών Αρένα, για περιορισμένες εμφανίσεις, με τον κόσμο από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ο Γιάννης Πάριος επιστρέφει στην διασκέδαση μετά από αρκετό καιρό να αδημονεί να απολαύσει ζωντανά τις ερωτικές επιτυχίες του Γιάννη Πάριου.
Ο Γιάννης Πάριος θα εμφανίζεται στο Pantheon theater κάθε Παρασκευή - Σάββατο και Κυριακή.
Στην μουσική σκηνή του Pantheon theater ο Γιάννης Πάριος πραγματοποιεί μια δυναμική επιστροφή στην διασκέδαση και στις ζωντανές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο νούμερο ένα έλληνας ερωτικός τραγουδιστής μετά από μερικά χρόνια απουσίας.
Ο Γιάννης Πάριος έχει φανατικό κοινό που τον στηρίζει , είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης με πολυετή καριέρα και με τα τραγούδια του έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, με τους θαυμαστές του, μικρούς και μεγάλους, να μην έχουν κρύψει τον ενθουσιασμό τους για την επάνοδο του και για την ευκαιρία που θα έχουν να ακούσουν τις υπέροχες ερωτικές μπαλάντες του και τις πολύ μεγάλες επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει στην καριέρα του.
Ήταν το μακρινό πλέον 1969 όταν ο Γιάννης Πάριος ξεκίνησε δειλά δειλά την μουσική του σταδιοδρομία, χωρίς κανένας να περιμένει την εξέλιξη που θα είχε και την πορεία που θα ακολουθούσε. Η χαρακτηριστική φωνή του και η μοναδική ερμηνεία που έδινε σε κάθε του τραγούδι έχρησαν τον Γιάννη Πάριο ως τον τραγουδιστή σύμβολο του έρωτα και της αγάπης. Η αγάπη του κόσμου φαίνεται από τις πολλές επιτυχημένες δουλειές που έχει στην κατοχή του ο Γιάννης Πάριος, είναι ο νούμερο ένα σε πωλήσεις δίσκων έλληνας τραγουδιστής με τις δουλειές του να έχουν σπάσει πάρα πολλά ρεκόρ πωλήσεων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Στο Pantheon theater ο Γιάννης Πάριος θα ερμηνεύσει πάρα πολλές από αυτές τις μεγάλες επιτυχίες του, όπως το «Όλη η ζωή μου», «Τόσα γράμματα» και πολλά ακόμα που για να τα αναφέρουμε χρειάζονται πολλές σελίδες.
Από την μουσική σκηνή του Pantheon theater ο Γιάννης Πάριος θα μας παρουσιάσει και τα τραγούδια από την νέα δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει με τον τίτλο «Όνειρα κάνω» και αναμένεται με μεγάλη αγωνία, με την κυκλοφορία της να υπολογίζεται στα μέσα της Άνοιξης.
Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ όμως, ο Γιάννης Πάριος στο Pantheon theater θα έχει συνοδεία χορωδία αποτελούμενη από εικοσιτέσσερα παιδιά και ορχήστρα με δεκατέσσερις μουσικούς με μεγάλη ποικιλία μουσικών οργάνων. Όλα δείχνουν ότι στο Parios Pantheon μας περιμένει ένα υπερθέαμα μουσικών ακουσμάτων με το αποτέλεσμα να αναμένεται εντυπωσιακό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρόβες είναι εντατικές και έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό για να είναι όλα άψογα στην μεγάλη πρεμιέρα.
Το Pantheon Theater είναι μια σύγχρονη μουσική σκηνή, που θυμίζει μεγάλες ευρωπαϊκές σκηνές. Βρίσκεται στον χώρο που μέχρι πρότινος στεγαζόταν το νυχτερινό κέντρο Αθηνών Αρένα. Οι πύλες του Pantheon Theater άνοιξαν για πρώτη φορά τον φετινό χειμώνα 2013/2014 και υποδέχτηκαν μια πρωτοποριακή μουσική παράσταση, την εκπληκτική δουλειά του Γιάννη Κακλέα "Ένα ή κανένα" στην οποίο συμμετείχαν δυο μεγάλες μορφές του ελληνικού τραγουδιού η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος. Το Pantheon Theater είναι ένας εντυπωσιακός χώρος με μια πρωτοποριακή διακόσμηση με οικολογικό μήνυμα που αποτελείται από γυαλί, μέταλλο και ξύλο και στην πρόσοψή του υπάρχει ένα από τα μεγαλύτερα γλυπτά της Ευρώπης να το κοσμεί, γλυπτό που συμβολίζει τον Ουρανό. Η σάλα του Pantheon Theater είναι εξίσου εντυπωσιακή, με χωρητικότητα που δεν υπάρχει σε άλλη μουσική σκηνή στην Αθήνα, ενώ και οι θέσεις είναι άνετες και έχουν πολύ καλή ορατότητα στην σκηνή.
Ο Γιάννης Πάριος μας περιμένει στο Pantheon Theater για να μας διασκεδάσει με τις υπέροχες ερμηνείες και τις ατέλειωτες επιτυχίες του σε ένα πρόγραμμα που θα εντυπωσιάσει τους πάντες, μην το χάσετε.

Χρήσιμες Πληροφορίες:
Διεύθυνση προγράμματος και ορχήστρας: Ντίνος Γεωργούντζος
Ενορχήστρωση ­Πιάνο ­ Keyboards: Γεωργούντζος Κωνσταντίνος
Βιολί: Γκιουλετζής Θάνος
Πιάνο: Μιχαηλίδης Κώστας
Μπουζούκι: Παπαδόπουλος Δημήτης
Κιθάρα: Χατζόπουλος Γιώργος
Μπάσσο: Βαρθακούρης Πέτρος
Κρουστά: Γλένης Σπύρος
Κρουστά: Βασιλείου Χριστάκης
Ακκορντεόν: Τσολάκης Κυριάκος
Τσέλλο: Αναστασίου Σωτηρία
Μπουζούκι: Ρέππας Δημήτρης
Βιολί: Γκιουλετζής Νίκος
Κιθάρα: Λευτέρης Χαβουτσάς
Βιολί: Ψαλίδα Κωνσταντίνα
Βιολί: Λέιντα Πέτρο
Φωνητικά: Βαλτετσιώτη Ελένη
Φωνητικά: Αναγνώστου Κώστας

Διάρκεια παράστασης: 2 και 1/2 ώρες (Διάλειμμα: 15΄)
Ημέρες / Ώρες παραστάσεων: Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή
Ώρες: Παρασκευή και Σάββατο: 21.30, Κυριακή: 20.30 
Τηλεφωνικές κρατήσεις: Pantheon Theater: 210 3471111
Οι ζώνες των τιμών είναι οι ακόλουθες:
ΖΩΝΗ A: 45 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ B: 40 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ Γ: 35 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ Δ: 30 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ Ε: 25 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ ΣΤ:20 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ Ζ: 15 ΕΥΡΩ
Eισιτήρια για άνεργους και φοιτητές: από 12 έως 20 ευρώ
Επιτρέπεται η κατανάλωση ποτού κατά τη διάρκεια της παράστασης στις σουίτες - θεωρεία του Pantheon Theater, το οποίο θα προσφέρεται στους επισκέπτες από τα σημεία των bar.
Το Pantheon Theater νοιάζεται και προβλέπει για τους ΑμεΑ συμπολίτες μας. Προσφέρει ειδική έκπτωση ενώ στο χώρο υπάρχει πρόβλεψη θέσεων για αναπηρικά καροτσάκια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες