Pages

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Νέο τοπικό κίνημα στην Πάρο με υπογραφή Κ. Ν. Δραγάτη!




Το ενημερωτικό έντυπο έσκασε μύτη χθες στην Πάρο. Μάλιστα είναι και πρώτο θέμα στην εφημερίδα «Τα Νέα Πάρου - Αντιπάρου». Αφορά την πρόσκληση «για τη συνάντηση ίδρυσης ενός εντελώς νέου τοπικού κινήματος χωρίς δεδομένα, χωρίς πατροναρίσματα από κομματικές οργανώσεις».
Η συνάντηση πολιτών, για τον λόγο που προαναφέραμε, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Αρχιλόχου τη Δευτέρα 24 Μαρτίου στις 19:00.

Η πρώτη υπογραφή στο προσκλητήριο είναι του δημοσιογράφου - εκδότη της εφημερίδας «Τα Νέα Πάρου - Αντιπάρου» Κώστα Ν. Δραγάτη.
Πατώντας πάνω στις φωτογραφίες μπορείτε να διαβάσετε την πρόσκληση - πρόκληση για τη δημιουργία του τοπικού κινήματος.





5 σχόλια:

  1. τώρα μάλιστα σωθήκαμε σωθήκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τώρα μάλιστα σωθήκαμε σωθήκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτά γινονται από τις προηγούμενες εκλογες ενοψει των επομενων. Εσεις μεχρι να συνελθετε σε σωμα και να βρειτε τον αρχηγο σας θα εχει περασει και αυτή η 4ετια.
    Ειδαν ότι @@μαστε, πλακωσανε και οι γυφτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι πραγματικα προκληση με τις φασιστικης νοοτροπιας πρακτικες και την μπουρδολογικη πολιτικη οικονομικη θεωρια. Αφου τον εμπιστευονται για να τους αναδειξει, ας λουστουν και το αποτελεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στις 24 ημέρα Δευτέρα η σύναξη και στις 25 Μαρτίου 1821 , sorry , 2014 ο παλαιών παριανών ιεράρχης μαζί με τον πατρινό εθνικό ευεργέτη και τους αρματωλούς τους θα κηρύξουν την Παριανή Επανάσταση !
    Προσώρας ας ετοιμάσουμε καλού κακού τα άρματα ..
    υ.γ Έε ρε φτώχεια που μας δέρνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες