Pages

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Πάρος: Η κολοτούμπα της Αννούλας, οι γεωτρήσεις του Κώστου…



Καλημέρα, καλή Κυριακή να έχουμε. Και συγκεντρώσεις έχουμε σήμερα, λόγω της ημέρας, και κωλοτούμπες, και ένα μικρό πρώτο σχολιασμό για την επιστροφή μέσω επιστολής σε εφημερίδα πρώην υποψήφιου δημάρχου Πάρου -κατά δήλωσή του- που δεν κατάφερε να κάνει συνδυασμό το 2010. Πάμε λοιπόν…

Η Αννούλα, όχι του χιονιά, αλλά της Νάουσας Πάρου, των πολιτιστικών καλέ, είχε δηλώσει στην προτελευταία συγκέντρωση του συνδυασμού, όπως και κάποιοι άλλοι, ότι δεν θα ξαναέβαζε υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Η Αννούλα αλλά και οι άλλοι λογάριαζαν χωρίς τον… ΘΕΟ.
Η Αννούλα λοιπόν, της Νάουσας, των πολιτιστικών καλέ, ΘΕΟΥ πιέζοντος, προσκύνησε και ετοιμάζεται να κάνει μια μεγαλοπρεπέστατη κολοτούμπα και να πέσει στην «αγκαλιά» του «Βασιλιά Μετέωρου».
Ποιος θα είναι ο επόμενος; Ποια θα είναι η επόμενη;

Οι γεωτρήσεις του Κώστου
Στον Κώστο οι γεωτρήσεις δεν χρειάζονται και πολύ την πίεση του ΘΕΟΥ. Εμείς σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι και οι γεωτρήσεις του Κώστου είναι στη διάθεση του «Βασιλιά Μετέωρου»

Η επιστολή του Ηλία
Διάβασα προσεκτικά την επιστολή του Ηλία -του πρώην υποψήφιου Δημάρχου κατά δήλωσή του που δεν κατάφερε να κάνει συνδυασμό στις εκλογές του 2010- που δημοσιεύθηκε σε εβδομαδιαία εφημερίδα της Πάρου.
Η Αγία Ελένη Παροικιάς, μεγάλη η χάρη της, πίστευε ότι η επιστολή Ηλία, -η βόμβα όπως την είχε προαναγγείλει- όταν θα έσκαγε θα χτυπούσε κυρίως τον Μάρκο και όχι μόνο. Τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να σκάσει στην αυλή τους, άσε που ήταν και αυτή τζούφια…
Το περιεχόμενο της επιστολής συζητήθηκε στα παριανά πολιτικά στέκια του νησιού. Πολλά ακούστηκαν και πολλά ειπώθηκαν. Γενικό συμπέρασμα ήταν ότι ο Ηλίας ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, ότι θυμήθηκε κάπως καθυστερημένα να μας πει τι έγινε το 2010, και ότι εάν θα ήθελε να ήταν υποψήφιος σήμερα είχε όλο το χρόνο να δουλέψει, συνταξιούχος είναι άλλωστε- και όχι να προτιμήσει να κουνήσει μαντήλι στους Παριανούς και να πάει Αθήνα για να εργασθεί.
Επί του περιεχομένου της επιστολής, που σας είχαμε ενημερώσει εγκαίρως, και κυρίως επί του μυστικού γκάλοπ που αναφέρει στην επιστολή του ο Ηλίας -και είχε γίνει πριν από τις εκλογές του 2010- θα επανέλθουμε…

Βγάζουν τον επικεφαλής στη ΚΕΠ-ΟΣΑ
Στην αίθουσα του Αρχιλόχου σήμερα η ΚΕΠ-ΟΣΑ θα βγάλει τον επικεφαλής που θα είναι και υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του Μαίου. Αν τελικά ο "εκλεκτός" είναι ο Νίκος τότε μέσα σε μια τετραετία η ανανέωση από τα 90 χρόνια (Μανώλης), θα πέσει στα 70 χρόνια (Νίκος). Τώρα οι πληροφορίες μας λένε πως υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι για τη θέση. Μην λέμε πολλά όμως σήμερα το μεσημέρι θα γνωρίζουμε.

Σήμερα έχει προγραμματιστεί και μια ακόμα συνάντηση, ψηλά, στα περίχωρα της Παροικιάς. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Θα σας ενημερώσουμε και για αυτή τη συνάντηση...

O blog-pen

4 σχόλια:

  1. Κάνε και καμια πρόβλεψη ,το αεροπλανάκι πότε θα το αναστήσουν, γιατί μου κάνει εντύπωση που ούτε οι πρωτομάστορες του συντονιστικού,ούτε οι φυλλάδες ούτε κανείς αναρωτιέται ενώ αραχτούς καπεταναίους έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έμπα στον Αριστοφάνη τα χώνει κανονικότατα στον Λιάκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή είναι η δεύτερη πάσα μετά τις γενέθλιες ευχές κλπ που έκανε η Αγία Ελένη , βοήθεια μας , όπως άλλωστε το ομολογεί και ο ίδιος ο π. Λιμενάρχης . Να δούμε την τρίτη και φαρμακερή προς ποιόν θα σκοπεύσει το δίδυμο . Άντε μπάς κι ακούσουμε επιτέλους κανένα μπάμ της προκοπής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή κατά την ώρα η πλάκα σύντροφοι, αλλά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.Για την κατάντια φταίχτες είναι αναμφίβολα οι πολιτικοί, α΄νδρες και γυναίκες,φταίμε κι εμείς που τους ψηφίζουμε,κυρίως εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες