Pages

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ξεκίνησε η δίκη του Πακιστανού που κακοποίησε την Μυρτώ

«Ζητώ την καταδίκη του για να δικαιωθεί το παιδί μου»
Στο εδώλιο θα κάτσει σήμερα εκ νέου ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς, που πριν από περίπου 1,5 χρόνο κακοποίησε βάναυσα την 17χρονη σήμερα Μυρτώ, στη Χρυσή Ακτή της Πάρου. Η δίκη είναι προγραμματισμένη για τις 9:00 το πρωί στα δικαστήρια της Συρού. Στην αίθουσα του δικαστηρίου θα βρίσκεται και η μητέρα της άτυχης Μυρτούς, Μαίρη Κοτρώτσου.

Η δίκη έτυχε να συμπέσει με την...
επιστροφή μάνας και κόρης από τη Βοστόνη, μετά την επτάμηνη νοσηλείας της 17χρονης, σε νοσοκομείο της Αμερικής, προκειμένου να διεξαχθούν μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις καθώς και ιατρικές εξετάσεις για τη σταθεροποίηση της υγείας της.

«Η Μυρτώ δεν είναι πολύ καλά! Περιμέναμε περισσότερα πράγματα, αλλά δεν έγιναν! Το παιδί μου δεν θα ξαναγίνει ποτέ όπως ήταν. Γι' αυτό ζητώ την καταδίκη του, όχι για μένα αλλά για να δικαιωθεί το παιδί μου», δήλωσε η μητέρα της 17χρονης.

Την ίδια ώρα, η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται στο Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα. Έχει ήδη εκπονηθεί ένα πλήρες πρόγραμμα αποκατάστασης το οποίο περιλαμβάνει κινησιοθεραπεία, λογοθεραπεία και ένα σύστημα εναλλακτικής επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες