Pages

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Κινηματογραφική Λέσχη Α.Μ.Ε.Σ. "Νηρέας": "Όλα χάθηκαν"




Νέα χρονιά, νέες ταινίες: η Κινηματογραφική Λέσχη Α.Μ.Ε.Σ. "Νηρέας" ξεκινά και πάλι τις προβολές της. Αυτή την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, στις 19:30 θα παιχτεί σε α' προβολή η θαλασσινή περιπέτεια "Όλα χάθηκαν" του Τζέι Σι Σάντορ, με το βετεράνο σταρ Ρόμπερτ Ρέντφορντ σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας, που πολύ πιθανόν να τον φέρει στις υποψηφιότητες των φετινών βραβείων Όσκαρ. Η ταινία είναι υποψήφια για 2 Χρυσές Σφαίρες.


Περιπέτεια 2013 | Έγχρ. | Διάρκεια: 106'
Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

Υπόθεση: Βαθιά στον Ινδικό Ωκεανό σε ένα μοναχικό ταξίδι, ένας ιστιοπλόος μεγάλης ηλικίας αλλά εξαιρετικής φυσικής κατάστασης, ξυπνάει για να ανακαλύψει ότι το 12 μέτρων κότερό του έχει παρασυρθεί πλέοντας έρμαιο στη μέση του ωκεανού μετά από σύγκρουση με κοντέινερ πλοίου.

Κριτικές:
"Δυνατές εικόνες, σωστός ρυθμός και ένας εκπληκτικός Ρόμπερτ Ρέντφορντ, που ενεργοποιεί μισό αιώνα κινηματογραφικής εμπειρίας για να ερμηνεύσει με τρόπο καθηλωτικό τον χαρακτήρα του." - Ορέστης Ανδρεαδάκης, ΣΙΝΕΜΑ

"Αποτελώντας μόνος του το καστ της νέας ταινίας του Τζέι Σι Τσάντορ, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ ερμηνεύει ένα ρόλο ζωής και θανάτου, στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του.(...)
Μέσα σε μιάμιση ώρα χωρίς λόγο, χωρίς επεξηγήσεις για το παρελθόν ή το χαρακτήρα του ήρωα, όπου η κάμερα είναι κολλημένη πάνω στο σώμα και στο πρόσωπό του, καθώς εκείνος παλεύει με τη μοίρα, ο Τζέι Σι Τσάντορ αποδεικνύεται τόσο ικανός σκηνοθέτης που δεν επιτρέπει στο θεατή ούτε μια ανάσα χαλάρωσης από την αγωνία του." - Λήδα Γαλανού, flix.gr

Ακολουθεί το τρέιλερ της ταινίας:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες