Υλικά: 6 παντζάρια με τα φύλλα τους, 2 μέτριες πατάτες, 140γρ. παστός μπακαλιάρος ξαρμυρισμένος και χωρίς κόκκαλα. Λίγο ξύδι, Χυμός από μισό λεμόνι, 1-2 σκελίδες σκόρδο, Ελαιόλαδο (όσο χρειαστεί)
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες με λίγο αλάτι και λίγο πριν τις βγάλουμε, προσθέτουμε στην κατσαρόλα τον μπακαλιάρο. Όταν βράσει και ο μπακαλιάρος, τον πολτοποιούμε στο μπλέντερ μαζί με το σκόρδο, το ξύδι, το λεμόνι και λίγο από το νερό στο οποίο έβρασε. Προσθέτουμε σιγά-σιγά το ελαιόλαδο μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Περνάμε τις πατάτες από τη μηχανή του πουρέ και προσθέτουμε το μείγμα με τον μπακαλιάρο. Βράζουμε τα παντζάρια και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες