Pages

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Λίγες σκέψεις για το νέο ξεκίνημα

Η σκέψη για να αναλάβω τη διαχείριση του parospress.blogspot.com ήρθε ξαφνικά, αναπάντεχα θα έλεγα. Αλλά όπως ξαφνικά ήρθε η σκέψη έτσι ξαφνικά δόθηκε και η απάντηση

από τον ιδρυτή και διαχειριστή του blog: ΝΑΙ!

Δεν το πολυσκέφτηκα γιατί γνωρίζω πάρα πολύ καλά το ύφος των κειμένων, των ειδήσεων, των πολιτικών απόψεων που δημοσιεύονται. Και αυτό γιατί δεν έχω χάσει ανάρτηση.
Οι καιροί είναι δύσκολοι σχεδόν σε όλα τα επίπεδα και όποιος έχει αντίθετη άποψη είναι εκτός πραγματικότητας. Από τη θέση αυτή, του διαχειριστή του blog, θα συνεχίσουμε την πολύ καλή δουλειά που γινόταν μέχρι και σήμερα. Φιλοδοξία μας δεν είναι να αλλάξουμε τη φιλοσοφία του blog αλλά να τη συνεχίσουμε και να την ενισχύσουμε.
Όσοι και όσες καθημερινά επισκέπτεστε το blog, και πιστέψτε μας δεν είναι και λίγοι, θα γνωρίζετε πολύ καλά ότι «εκπτώσεις» στις ειδήσεις, «αποκρύψεις» γεγονότων και «εναλλαγές» πολιτικών απόψεων, δεν γινόταν και φυσικά δεν θα γίνουν και στο μέλλον. Η ρότα μας θα συνεχίσει να είναι σταθερή.
Να είστε σίγουροι ότι κάθε σημαντική πληροφορία που θα μας έρχετε θα ελέγχετε, θα διασταυρώνετε και εαν αποδειχθεί έγκυρη θα δημοσιεύετε.
Καθημερινός κριτής μας θα είστε εσείς οι αναγνώστες του blog. Ως μέσον επικοινωνίας μαζί σας θα συνεχίσει να υπάρχει το γνωστό email του blog αλλά και η δυνατότητα να γράφετε το σχόλιό σας κάτω από κάθε ανάρτηση. Τα σχόλια θα συνεχίζουν να δημοσιεύονται μετά από την έγκριση του διαχειριστή για έναν και μόνο λόγο. Γιατί δεν θέλουμε να ανεβαίνουν σχόλια υβριστικού περιεχομένου, ή άλλων περιεχομένων που θα παρέβαιναν τον νόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες