Pages

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Mαχητική αντιπολίτευση από Βούτση- Παπαδημούλη

Οι προγραμματικές δηλώσεις θα είναι η επίσημη πρόβα για την «άλλη» αντιπολίτευση που θέλουμε να ασκήσουμε, δήλωσε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Σώματος, κατά την οποία ορίστηκαν οι επιτροπές..
κυβερνητικού ελέγχου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Βούτσης συνέδεσε τις σημερινές αποφάσεις για την κατανομή των βουλευτών στις επιτροπές κυβερνητικού ελέγχου και τον ορισμό των επικεφαλής τους, με την κατεύθυνση της «αντιπολίτευσης της αντίστασης, των εναλλακτικών προτάσεων μέσα στη Βουλή και της αλληλεγγύης της δοκιμαζόμενες κοινωνίας μας», την οποία θέλει να ασκήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον, σημείωσε ότι αυτές οι επιτροπές, μαζί με συνεργάτες και στελέχη του σχήματος, θα διαμορφώνουν την εστία της παρακολούθησης, παρέμβασης και διαμόρφωσης εναλλακτικών προτάσεων για όλα τα υπουργεία και ανέφερε ότι οι βουλευτές που συμμετέχουν σε αυτές τις επιτροπές θα συναποτελούν τις μόνιμες διαρκείς Επιτροπές της Βουλής.

Από την πλευρά του, ο εκ των τριών κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, δήλωσε ότι η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ «θα είναι ουσιαστική, μαχητική, πάντα υπεύθυνη και με αυστηρό έλεγχο και προτάσεις, μια αντιπολίτευση αντάξια του 27% που μας έστειλε στη Βουλή».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες