Pages

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Έξω από το ΠΑΣΟΚ ο Ραγκούσης;;;

Το «γάντι» που του πέταξαν ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σήκωσε χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος, δίνοντας το στίγμα του για τις αλλαγές που ετοιμάζει στο ΠΑΣΟΚ.

Παρομοιάζοντας τον Γιάννη Ραγκούση με τον γιο που σκότωσε τους γονείς του και μετά ζητά επιείκια γιατί είναι...
ορφανός, άφησε ουσιαστικά ανοιχτό το ενδεχόμενο εξόδου του πρώην υπουργού από το ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στη διαδικτυακή τηλεόραση του «Πρώτου Θέματος», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εγκάλεσε ουσιαστικά τον πρώην γραμματέα του κόμματος (ιδιότητα που αναμένεται να χρησιμοποιηθεί εναντίον του και στην υπόθεση «άδεια ταμεία» του ΠΑΣΟΚ) για απύθμενο πολιτικό θράσος και ανηθικότητα, ενώ υποστήριξε ότι όσοι ασκούν κριτική την ώρα της μάχης, θέτουν εαυτούς εκτός παράταξης.

Αρνούμενος ότι υπάρχει θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και επικαλούμενος τους 240.000 ανθρώπους που τον εξέλεξαν πρόεδρο, κάλεσε όποιον θέλει να «κινηθεί παράλληλα» με την παράταξη, «να κάνει τη δική του διαδρομή».

Αντιστοίχως, δηλώνοντας ότι θλίβεται από το γεγονός ότι οι δηλώσεις των κ. κ. Θεόδωρου Πάγκαλου και Γιάννη Ραγκούση δίνουν αφορμή για ερωτήματα που αφορούν στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τις κάλπες, προειδοποίησε μιλώντας στον Σκάι ότι ... θα το λάβει σοβαρά υπόψη του. «Είμαι υποχρεωμένος να προστατεύσω την αξιοπιστία του πολιτικού λόγου και την εντιμότητα των πολιτικών συμπεριφορών», είπε, προαναγγέλλοντας πως «θα σταματήσει η περίοδος της παραπολιτικής μέσα στο ΠΑΣΟΚ».

Η κόντρα με τον Γιάννη Ραγκούση, αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα, καθώς εκτιμάται ότι ο πρώην υπουργός θα «απαντήσει» στον πρόεδρο του κόμματος, ενώ ο κ. Βενιζέλος έχει προγραμματίσει συνάντηση με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων στην Ιπποκράτους, επιλέγοντας ουσιαστικά να δει μία κοινωνική ομάδα που ο κ. Ραγκούσης «πλήγωσε» με τις πολιτικές του στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Συνέχεια όμως θα έχουν και τα «ξεκαθαρίσματα», καθώς ήδη από χθες, παραδεχόμενος στον Σκάι ότι ίσως θα έπρεπε να έχει αφήσει κάποια στελέχη (πχ τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου) εκτός ψηφοδελτίων, αναφέρθηκε σε «βαρίδια» που άφησε τελικά εκτός Βουλής ο λαός. Μίλησε ακόμα για μία «ομάδα βαριδιών» που έχει «μεταστεγαστεί "ολοσούμπιτη" στον ΣΥΡΙΖΑ στο όνομα του συντεχνιασμού, του κρατισμού, του συνθήματος "λεφτά υπάρχουν", στη χειρότερη εκδοχή του». Σε αυτή την ομάδα αναφέρθηκε και κατά τη διάρκεια ομιλίας του στον Κορυδαλλό, κάνοντας λόγο για «καιροσκόπους που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ σε προεκλογικά λάθη το 2009», σαφώς αναφερόμενος – μεταξύ άλλων - στην Λούκα Κατσέλη, και «αλλάζουν τώρα καιροσκοπικά στέκι»...



Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες