Pages

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ευρέθη ο "Παρίων" χαμπουργκεράς

Εξαφανισμένος, μετά την μεγάλη πολιτική ήττα που υπέστη στις εκλογές του Μαΐου, επανήλθε χθες με μια μεγαλόπνοη ανακοίνωση, ο πρώην δήμαρχος Παρίων κ. Ραγκούσης.

Αφού έθαψε την τοπική αυτοδιοίκηση, με τον αρχιτεκτονικού τύπου νόμο "Καλλικράτη", προσπαθεί τώρα να...
νεκραναστήσει το πεθαμένο ΠΑΣΟΚ με ανακοινώσεις, προσφέροντας ληγμένα χάμπουργκερ, τύπου Goodys (που τόσο καλά ξέρει να φτιάχνει) στον Βενιζέλο.

Έτσι από χθες ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φέρεται να πνέει μένεα κατά του πρώην Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, ενώ μετά τις χθεσινές του αντιδράσεις αποφάσισε να φτάσει στα άκρα.

Ειδικά κατά του Γιάννη Ραγκούση θα χρησιμοποιηθεί - σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους - τόσο η θέση του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για την κακή κατάσταση των οικονομικών του κόμματος (ουσιαστικά την… «πτώχευσή του») όσο και η θέση του στο υπουργείο Μεταφορών μέσω της οποίας κατηγορείται ότι με τις «μεταρρυθμίσεις» του οδήγησε την παράταξη σε περαιτέρω συρρίκνωση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Γιάννης Ραγκούσης, με παρέμβασή του στην ιστοσελίδα του, όχι απλώς κατέθεσε έξι ημέρες πριν τις κάλπες μια προσωπική ιδεολογικοπολιτική πλατφόρμα, αλλά εμμέσως πλην σαφώς έθεσε και θέμα συζήτησης και για την ηγεσία την επομένη των εκλογών.

Το τελευταίο διάστημα, άλλωστε, έχει πραγματοποιήσει επισκέψεις και συσκέψεις σε πολλές περιοχές της χώρας (χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η Πάτρα, όπου παρ’ ολίγο το αυτοκίνητό του να παρασυρθεί και από διερχόμενη αμαξοστοιχία), συσκέψεις που από την Ιπποκράτους θεωρούνται ως προσπάθεια δημιουργίας προσωπικού μηχανισμού του πρώην Γραμματέα για την επόμενη μέρα. 

Η ένταση στο ΠΑΣΟΚ είναι τέτοια, που πολλοί εκτιμούν πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποφάσισε να κάνει ανακοινώσεις το βράδυ των εκλογών για την επανίδρυση του κόμματος, ώστε να προλάβει κορυφαία στελέχη του να μην θέσουν πρώτα θέμα, ιδίως σε περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι αρνητικό για την Ιπποκράτους. Αν και κάποιοι άλλοι εκτιμούν πως θέματα θα τεθούν νωρίτερα από στελέχη στα…τηλεπαράθυρα!

1 σχόλιο:

  1. χεστήκαμε για τους πούστηδες.

    Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι πότε θα μπουν φυλακή και θα δημευθούν οι περιουσίες τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες