Pages

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Δελτίο Τύπου ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ Πάρου

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012 στο Δ.Σ. Πάρου το 7ο Πανκυκλαδικό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε από τον ΑΜΕΣ Νηρέα. 

Η διεξαγωγή αυτού του τουρνουά ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για τον σύλλογο μας και όλα κύλησαν κατευχήν αν αναλογιστούμε ότι σημειώθηκαν οι μεγαλύτεροι αριθμοί από καταβολής του τουρνουά με...
421 παιδιά αγωνιζόμενα, 12 συλλόγους απο 5 νησιά των Κυκλάδων, 36 αγωνιστικά τμήματα, 80 αγώνες σε διάστημα 4 ημερών και συνολικά 394 γκολ. Για πρώτη φορά συμμετείχε στο τουρνουά η ακαδημία του Παμμηλιακού. Πρωταθλήτριες ομάδες αναδείχθηκαν στα μπαμπίνι η ομάδα του Νηρέα, στα προτζούνιορ η ομάδα του ΠΑΣ Νάξου, στα τζούνιορ η ομάδα του ΑΟ Πάρου και στους προπαίδες η Α.Π. Σύρος 2002.

Ο Σύλλογος μας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους υποστηρικτές αυτής της διοργάνωσης οι οποίοι ήταν ο Δήμος Πάρου, η ΚΔΕΠΑ Πάρου, η αθλητική επιτροπή της ΚΔΕΠΑΠ, ο Ξυλόφουρνος, το Amelie cafe, ο φούρνος Αλιπράντη, το ΑΒ Food Market Ζουμής Αποστόλης, ο Ραουζαίος Πέτρος-φοιτητικά διαμερίσματα, η ACS courier, το Πάνθεον cafe mundialito, το Corner sports cafe, το super market Βιδάλης, το κατάστημα Pararam, το κατάστημα αθλητικών ΑΤΟΥ και η εταιρεία ηλεκτρολογικού υλικού ΓΕΤΗΛ Κυκλάδων - Μαρίνος Συριανός.
 ΄
Το ραντεβού των ομάδων και των παιδιών ανανεώθηκε για το επόμενο καλοκαίρι ελπίζοντας σε νέο προορισμό. Ευχή όλων η χαρά των παιδιών να συνεχιστεί και με το ίδιο υψηλό επίπεδο και συμμετοχή.

Με τιμή το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες