Pages

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Επιτέλους έφυγαν οι... τσολιάδες!!

Ο μάγκας ο πολλά βαρύς, ο παμμέγιστος, ο άντρακλας, ο σωτήρας, ο ψεύτης, ο τσίχλας, ο μούχλας δεν φταίει ποτέ, γι’ αυτόν φταίνε «οι γκόμενες οι πρώην και οι επόμενες», όπως λέγει και το λαϊκόν άσμα.

Τις πταίει λοιπόν που 18 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της «Νέας Δημοτικής Αρχής» και δεν έχουμε ακόμη νέα ιστοσελίδα στο δήμο μας;
Μα φυσικά οι...
άλλοι και με ονοματεπώνυμο βεβαίως- βεβαίως, ο Νίκος Μαριάνος και ο Σωτήρης ο Σκούρτης. Εμείς;;; τα κάναμε όλα με αρχιτεκτονικό τρόπο!!

Τις πταίει που μέχρι σήμερον δεν καταφέραμε να λειτουργήσουμε δεόντως το καλύτερο αξιοθέατο του νησιού μας που είναι το σπήλαιο;
Μα φυσικά η «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ», που δεν μας έδωσε εθελοντές χωρίς πληρωμή. Εμείς;; είχαμε και πέρσι έχουμε και φέτος. Αμ πως!!

Τις φταίει που μέχρι σήμερον δεν έχουμε επαρκή δρομολόγια για σπήλαιο και Αη-Γιώργη;
Μα φυσικά ο παραιτηθείς οδηγός του λεωφορείου που μας άφησε στα κρύα του λουτρού και οι εκλογές, (Σαμαράς, Τσίπρας, Μπένυ, (όχι ο Ρήγας), ΧΑ, ΔΗΜΑΡ, ΑΣΤΑΡ, ΣΙΧΑΡ κλπ).
Εμείς;;; τα είχαμε πει δεν φταίμε!!

Τις πταίει που σμήνη κουνουπιών, κατσαρίδων, αρουραίων και λοιπών χρήσιμων ζωυφίων κυκλοφορούν ελεύθερα, τσιμπούν και περπατούν αδιακρίτως στους δρόμους μας, στα σπίτια μας, στον αέρα μας;;; μα φυσικά τα ίδια φταίνε.
Εμείς;;; τα δωροδοκήσαμε με 8000 ευρώπουλα φέτος και 12500 ευρώπουλα πέρσι αλλά τώρα αυτά μας ζητούν κι άλλα, έλεος πια τα αναθεματισμένα!!
Ειδικά για αυτά φταίνε και οι μπάρες που δεν λειτουργούν, γιατί απ’ ότι μάθαμε έφυγαν οι τσολιάδες και αρνούνται να κατέβουν.

Τις φταίει που ο περιφερειακός δρόμος, μετά την διαγράμμισή του δείχνει σαν φουρτουνιασμένη θάλασσα;;
Μα φυσικά τα μάτια των αντιπάλων μας που βλέπουν την πίστα προσγείωσης τοιυ αεροδρομίου σαν θάλασσα!!

Τις φταίει που το νερό στις βρύσες μας είναι πικρό και αλατισμένο;;
Χε χε εδώ την πατήσατε, οι άλλοι φταίνε που είναι ανάλατοι και όχι εμείς που είμαστε νόστιμοι!!

Γι’ αυτό σας λέμε κυρίες και κύριοι, αγαπητά μας παιδιά, ότι για όλα, όπως σας αποδείξαμε, συμφωνούντος του αμμισθί συμβούλου μας, που πληρώνει ο καημένος από την τσέπη του τα ενοίκια, τα εισιτήρια, το φαγητό του, τις υπηρεσίες του, για το καλό μας βεβαίως – βεβαίως, ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

Εμείς την περασμένη χρονιά οργανωθήκαμε καλά, είχαμε και μπόλικα αδέσποτα να μας φυλάνε, αλλά οι άλλοι με τα δελτία τύπου και τις φωνές τους τα έδιωξαν και τώρα μας έπνιξαν τα προβλήματα.

Συμπέρασμα: Μην ακούτε τι σας λένε, μόνο εμείς θέλουμε το καλό σας!!!

Και… ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ, ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ…

4 σχόλια:

  1. Γνωστη ελλνικη ρηση αναφερει οτι..."Ο ψευτης απ'τα πολλα τα ψεματα,ξεχναει και την αληθεια"
    Μαλλον αυτο επαθε κι κος Δημαρχος ....
    Οπου φυγει,φυγει κι οι τσολιαδες....ισως τωρα φανερωθουν αρσιβαριστες ο οποιοι θα ..κατσουν κατω απ'τη μπαρα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.15 Ιουν 2012, 6:32:00 μ.μ.

    MAΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ?ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ.ΑΡΑΓΕ Ο ΚΟς ΣΥΒΜΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ?ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.ΩΡΑΙΕΣ ΔΕ ΛΕΩ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΟΙ ΕΘΕΛΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ. ΟΣΟΙ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΘΑ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΡΟ.ΧΟΡΤΑ ΠΟΛΛΑ ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ.ΠΑΝΤΟΥ ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ.ΑΣ ΤΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΙΣΩΣ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ.Η ΗΓΕΣΙΑ ΠΤΕΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελάχιστος ο δήμαρχος, κατωτερος των περιστασεων. Ίσως να τον στείλουμε από εκεί που ήρθε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o dimarxos einai gia ta panigiria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες