Pages

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Βίβα Αρένα

Δώσε μπάτσο να γυρίσει. Και κλώτσο. Δώσε γενικώς!

Εφερε νούμερα η αρένα που στήθηκε στην εκπομπή του Παπαδάκη.

Βίβα αρένα!

Χωρίστηκε στα δύο η Ελλάδα κι ας λένε ότι μπαίνουν...
7 κόμματα στη Βουλή.

7 και το λουρί του Κασιδιάρη. Όταν οι μισοί λένε «καλά της έκανε», τότε δεν μιλάμε για δικομματισμό Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάμε για δικομματισμό Χρυσή Να βγει και κάτι άλλο. Φλου αρτιστίκ.

Μπερδεύομαι. Ποιος αλήθεια είμαι εγώ και πού πάω; Κατά διαόλου σίγουρα. Τραγικά πράγματα. Πριν μπουγελώσει τη Δούρου και πλακώσει την Κανέλλη, είχε ρίξει «μπουκέτα» στον Αδωνι Γεωργιάδη. Μόνος του το είπε. Όχι ο Κασιδιάρης, ο Αδωνις.

Ε, όχι να του φάει τη δόξα η Λιάνα αφού κι αυτός… τις είχε φάει. Συγγνώμη, ταΐζει κόσμο ο Κασιδιάρης;
Και να έχεις τον Απόστολο Γκλέτσο να το παίζει ρόλος. «Αν ήμουν εγώ στο στούντιο δεν θα έβγαινε ζωντανός»! Ο δε Παυλόπουλος… Βούδας. Ακίνητος. Διότι εάν εκινείτο θα τον σκότωνε και δεν το ήθελε. Ετσι δήλωσε όταν πιάστηκε κάνοντας τον Βούδα. Νευροκαβαλίκεμα έπαθε από την ακινησία. Φωνάξανε Βουδιστές στο στούντιο για να τον μετακινήσουν. Κι επειδή μπερδεύομαι, οπαδοί τη Κανέλλη έλεγαν «έπρεπε να του ρίξεις και συ»;

Το ρίχνουμε το επίπεδο σύντροφοι. Τι θέλετε δηλαδή; Να σηκωθεί ο Παυλόπουλος; Να σηκωθεί ο Ανδρέας θου Κύριε; Αφήστε που αδυνατεί η Αστυνομία να τον συλλάβει.

Εως αυτή τη στιγμή που γράφω, άφαντος είναι που δεν έχει μέσα το Σώμα κι έχει σώμα αθλητικό ο πλακωτής. Αυτό είναι το επάγγελμά του. Πλακωτής. Παίζει πλακωτό στο τάβλι, μετά έπαιξε «φύγε», αλλά τα βρήκε σκούρα στις «πόρτες» και τις έσπασε.

Μετά ήθελε να πιει. Παρήγγειλε στον κάπελα Μιχαλολιάκο… «στείλε μια κατοσταριά». Ρετσίνα ήθελε κύριοι. Ρετσίνα. Αμέσως να του ρίξετε ρετσινιά.

Τι ωραία που περνάμε με τον Πικραμμένο… Ασχετον.

Άγγελος Πυριόχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες