Pages

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Κρίμα για την Ελλάδα !!!

Μόνο με μία λέξη μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση για την εκ νέου προσφυγή στις κάλπες. ΚΡΙΜΑ για την Ελλάδα!!! 

Κρίμα, γιατί κάποιοι αγνοώντας επιδεικτικά την κρισιμότητα των στιγμών για τη χώρα, έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια την εντολή του ελληνικού λαού, όπως αυτή αποτυπώθηκε στο μήνυμα των εκλογών της 6ης Μαΐου.

Το μήνυμα της κάλπης ήταν συγκεκριμένο και είχε ως αποδέκτες το σύνολο του πολιτικού κόσμου της χώρας. 

Μέσα από αυτό, ο λαός ζητούσε να διασφαλιστούν σημαντικές...
εθνικές προτεραιότητες, όπως η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και στην Ευρώπη, η δημιουργία κυβέρνησης συνεργασίας και ευθύνης και η αναγκαία αλλαγή πολιτικής.

Ως Νέα Δημοκρατία κάναμε οτιδήποτε ήταν δυνατόν, για να υπάρξει κυβέρνηση στον τόπο.
Δεχτήκαμε και προτείναμε τα πάντα, όλες τις πιθανές λύσεις.

Είπαμε «ναι» στον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης, είπαμε «ναι» στην παραχώρηση ψήφου ανοχής σε κυβέρνηση με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και μόνο προαπαιτούμενο την παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην Ε.Ε. Είπαμε «ναι» στο να δοθεί σε μας ψήφος ανοχής. Δυστυχώς, απέναντι μας βρήκαμε την απίστευτη ανευθυνότητα και τον άκρατο λαϊκισμό του κυρίου Τσίπρα και του Σύριζα, που μεθυσμένοι από το ποσοστό που τους έδωσε ο ελληνικός λαός, θέλησαν να διατηρήσουν τον τίτλο του «κόμματος της διαμαρτυρίας», χωρίς να αναλαμβάνουν το βάρος των ευθυνών που τους αναλογούσαν από την εντολή που τους έδωσε ο ελληνικός λαός.

Από την άλλη, είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν κ. Καμμένο, που με οδηγό του τον λαϊκισμό, τη δημαγωγία και τις φαντασιώσεις του περί παγκόσμιας συνομωσίας, επένδυσε στην αγανάκτηση των πολιτών, χωρίς όμως να έχει ουσιαστικά τίποτα να προτείνει.

Αντιμετώπισε τις προτάσεις μας ανεύθυνα, λέγοντας «όχι σε όλα», σαν ένα άλλο ΣΥΡΙΖΑ.
Επιπλέον, με τη χτεσινή του συμπεριφορά απέναντι στον ανώτερο πολιτειακό θεσμό της χώρας επιβεβαίωσε την αμετροέπεια του, καθώς και τον πολύ χαμηλό δείκτη σοβαρότητας που διαθέτει.
Στη διάρκεια της προεκλογικής μου περιόδου στα νησιά των Κυκλάδων, είχα επισημάνει τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την πιθανή ακυβερνησία της χώρας. Σήμερα, οι φόβοι μου δυστυχώς επαληθεύονται. Η πολιτική αστάθεια, δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας με πρώτο θύμα τον Τουρισμό στον τόπο μας.

Η μάχη, λοιπόν, που καλούμαστε να δώσουμε, αφορά αφενός την οικονομική βιωσιμότητα των νησιών μας και αφετέρου την παραμονή της χώρας μας στον ανεπτυγμένο ευρωπαϊκό χώρο.
Μοιραία, λοιπόν, θα συγκρουστούμε με τις αναχρονιστικές αντιλήψεις, τα μυθεύματα και τις ουτοπίες του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Καμμένου.

Η Ελλάδα, όμως, πρέπει να μείνει όρθια με υπευθυνότητα και αληθινό πατριωτισμό.

Αυτή τη μάχη επιβάλλεται να την κερδίσουμε!

Γιάννης Βρούτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες