Pages

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Μην πηδάς, μη γεννάς, να τελειώσει η Ελλάς

Το βαθύ παλαιό ΠΑΣΟΚ του Παπούλια επέστρεψε. «Δημοψήφισμα» είπε η Μέρκελ. «Δεν το είπα», αντέδρασε η Ανγκελα. 

Το είχε πει το στήριγμα του Προέδρου. Ο...
Γιωργάκης του.

Του το υπενθύμισε ο Μπενίτο του. Διότι τι ανάγκη είχε τον μεταφραστή ο Πρόεδρος; Ξέρει πολύ καλά τη γερμανική γλώσσα. Τι θα πει… δεν κατάλαβε; Κατάλαβε πάρα πολύ καλά. Την εντολή.

Τώρα τελευταία, όλο χαμένοι στη μετάφραση είμαστε. Ετρεχε το MEGA να ζητήσει συγγνώμη που είπε το Ολγάκι αυτά που της είπαν να πει. Δεν είναι ντροπή η δουλειά κυρίες και κύριοι. Αρκεί η δουλειά να μην είναι δούλεμα. Κάπως έτσι φουντώνουν τα ποσοστά του Τσίπρα. Όταν έχεις να επιλέξεις μεταξύ μιας τσίμπλας λαμόγιο στο μάτι κι ενός Τσίπρα, πας στο δεύτερο και ξεμπερδεύεις. Το βλέπω να έρχεται. Οσο τα υπόλοιπα κόμματα ασχολούνται με τις μεταγραφές.

Λες και οι μεταγραφές κωλοτουμπιστών θα μας σώσουν. Και όσο παίζεται καλά το παιχνίδι ένθεν και ένθεν και όσο κάνουμε τη δουλειά τους, η τύχη μας πεθαίνει.

Το ζητούμενο είναι κανένας Ελληνας στην Ελλάδα. Γεννάς παιδιά; Τιμωρείσαι. Με τρία παιδιά είσαι εχθρός της Ευρώπης. Γι’ αυτό πλήρωσε φόρος να μάθεις να πηδάς. Πού πας κακομοίρη; Δεν τα έμαθες;

Κυκλοφορεί AIDS. Γι’ αυτό προφυλακτικό. Και με τη γυναίκα σου. Τέρμα τα παιδιά. Τα Ελληνόπουλα βλάπτουν σοβαρά την Ευρώπη. Αντιθέτως, μπορούν να γεννούν αφορολόγητα όλοι οι άλλοι. Μη σας πω ότι τους πληρώνουμε και έξοδα τοκετού. Καλώς, δεν λέω, άνθρωποι είναι, άνθρωποι όμως είμαστε και μεις. Ακόμα. Δυστυχώς, είναι απάνθρωποι οι πολιτικοί. Θέλουν να μην πηδάμε αλλά να μας πηδάνε. Και, σιγά - σιγά, να πεθαίνουμε κύριοι. Το κόψιμο της σύνταξης κόβει ζωές. Αύριο είναι ικανοί να μας δίνουν… επίδομα αυτοκτονίας.

Άγγελος Πυρίοχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες