Pages

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Οι Νεφελίμ έστειλαν το έγγραφο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις των οπαδών του Καμμένου-Αεροψεκασμένου έχει φέρει η αποκάλυψη της επιστολής του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μέχρι την αποκάλυψη της επιστολής, η οποία δόθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, τόσο ο κ. Καμμένος όσο και οι βουλευτές του διέρρεαν ότι το έγγραφο είναι...
πλαστό και προέρχεται από την Συγγρού, αμέσως όμως όταν αποκαλύφθηκε το έγγραφο άρχισαν να αρνούνται την πατρότητά της.

Με ανακοίνωσή τους οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επιχειρούν να διαψεύσουν όσα γράφονται στα ΜΜΕ:

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δηλώνουμε ότι στη συνάντηση με τον κ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας, συζητήσαμε μόνο ότι συμπεριλαμβάνονται στα επίσημα πρακτικά που μας δημοσιοποιήσε η Προεδρία της Δημοκρατίας και τα οποία έχουν ανέβει στο διαδίκτυο μέσω του facebook του προέδρου του κινήματος κυρίου Πάνου Καμμένου και που σύντομα θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα μας anexartitoiellines.gr.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για μία ακόμα φορά δηλώνουν ότι τα πάντα τα διαχειρίζονται ενώπιον του ελληνικού λαού και όχι εν κρυπτώ ή παρασκηνιακά. Οι πλαστογράφοι επανήλθαν.

Μιλώντας όμως στη ΝΕΤ ο κ.Καμμένος διέψευσε ότι έστειλε ο ίδιος τέτοιο έγγραφο. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά "δεν ξέρω αν έφυγε από καμιά γραμματέα μου".

Εμείς πρώτοι απ' όλους ψάξαμε και βρήκαμε ότι την επιστολή την έστειλαν οι Νεφελίμ των ΕΛ που την πήραν από το συρτάρι της γραμματέας σας και την πήγαν κατευθείαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας...

Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!!

1 σχόλιο:

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες